ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μόνο νίκη οι Ελπίδες με την Πολωνία

Μόνο νίκη οι Ελπίδες με την Πολωνία

Να ολοκληρώσει με νίκη τους αγώνες της στον 7ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013/15 θα επιδιώξει η Εθνική Ελπίδων κόντρα στην Πολωνία.

Να ολοκληρώσει με νίκη τους αγώνες της στον 7ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013/15, η οποία μπορεί υπό προϋποθέσεις να την οδηγήσει στα μπαράζ, θα επιδιώξει η Εθνική Ελπίδων κόντρα στην Πολωνία (9/9, 19:30, Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης).

Στην ελληνική αποστολή ενσωματώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (8/9) οι Στέφανος Καπίνο και Γιάννης Γιαννιώτας, οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς προπονήθηκαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Λιτόχωρο.

Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική ομάδα για προκριθεί ως επικεφαλής του ομίλου χρειάζεται τη νίκη με δύο γκολ διαφορά (με σκορ 2-0 ή 3-1) ή μεγαλύτερη και ισοπαλία στον άλλο αγώνα του ομίλου Σουηδία-Τουρκία.

Οι Πολωνοί παίρνουν το εισιτήριο στα μπαράζ με το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα της Σουηδίας αμφότερες οι ομάδες θέλουν μόνο τη νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Οι υπεύθυνοι της ΕΠΣ Πιερίας εκτιμούν ότι τις προσπάθειες των Ελλήνων παικτών θα ενισχύσουν περισσότεροι από 3.000 φίλοι της Εθνικής.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ, με συνεργάτες τους συμπατριώτες του Μάρκους Χάκερ-Γιάν Σέιντελ (βοηθοί) και Σάσα Στέγκεμαν (4ος)

Τσάνας: "Μονόδρομος η νίκη"

Εξάλλου, συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Κυριακή ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Κώστας Τσάνας, στους εκπροσώπους των ΜΜΕ της Πιερίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Αισθανόμαστε όμορφα που βρισκόμαστε ξανά στην Κατερίνη, καθώς εδώ ζήσαμε αξέχαστες στιγμές στα δύο προηγούμενα ματς με Σουηδία και Τουρκία. Αντιμετωπίζουμε στο τελευταίο μας ματς στον όμιλο την Πολωνία, μια πολύ καλή ομάδα, όμως εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη, όπως τις δύο προηγούμενες φορές στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Γνωρίζαμε από την αρχή ότι αυτός ο όμιλος θα είναι ο πιο αμφίρροπος και αυτό αποδεικνύεται τώρα από το γεγονός ότι τέσσερις ομάδες, άλλες με περισσότερες πιθανότητες και άλλες με λιγότερες, διεκδικούν την πρόκριση έως το τέλος. Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να προκριθούμε, γνωρίζοντας ότι αυτό εξαρτάται και από το αποτέλεσμα του αγώνα της Σουηδίας με την Τουρκία. Είναι, όμως, καθήκον μας να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ