ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μήτρογλου: "Η συμμετοχή σε Μουντιάλ είναι ένα όνειρο"

Μήτρογλου: "Η συμμετοχή σε Μουντιάλ είναι ένα όνειρο"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μήτρογλου αναφέρθηκε στην πιθανή συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014, χαρακτηρίζοντάς τη "όνειρο"!

Ο σκόρερ των δύο από τα τρία γκολ της Εθνικής Ελλάδας στο πρώτο παιχνίδι μπαράζ με τη Ρουμανία, Κώστας Μήτρογλου, μίλησε για την προσπάθεια πρόκρισης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στη "SportDay" χαρακτήρισε όνειρο τη συμμετοχή στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

"Η συμμετοχή σε Μουντιάλ είναι ένα όνειρο. Εγώ κι όλοι μας δίνουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε στο γήπεδο προκειμένου να πάμε στη Βραζιλία, γι' αυτό και δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, αρκεί η ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και να πετύχει το στόχο της", είπε ο επιθετικός του Ολυμπιακού και τόνισε ότι στο μυαλό των διεθνών είναι η νίκη μέσα στη Ρουμανία, την προσεχή Τρίτη (19/11, 21:00): " Στο Βουκουρέστι δεν θα έχουμε στο μυαλό μας το 3-1, αλλά πώς να κερδίσουμε ξανά. Δεν έχει σημασία ποιος θα το βάλει. Σημασία έχει να μπει".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ