ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με νέα πρόσωπα κόντρα στην Αρμενία

Με νέα πρόσωπα κόντρα στην Αρμενία
INTIME SPORTS

Νέα πρόσωπα αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο Φερνάντο Σάντος στην φιλική αναμέτρηση με την Αρμενία (31/5). Δοκίμασε Κυριάκο Παπαδόπουλο και Φορτούνη ο Πορτογάλος

Πρόβα ενδεκάδας ενόψει του φιλικού αγώνα με την Αρμενία (31/5) έκανε στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (28/5) ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός αναμένεται να έχει νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα και για να δει την κατάστασή τους, αλλά και γιατί ξεχώρισαν στο ματς με την Σλοβενία.

Έτσι, σύμφωνα με όσα έδειξε ο Πορτογάλος εκλέκτορας της Εθνικής μας, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρίσκεται τόσο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όσο και ο Φορτούνης που ξεχώρισε στο φιλικό του Σαββάτου (26/5).

Συγκεκριμένα στο δίτερμα, ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε την βασική ενδεκάδα με τους Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τον Χολέμπας αριστερά, τον Παπασταθόπουλο δεξιά (στην θέση του Τοροσίδη) με τους δύο Παπαδόπουλους (Αβραάμ, Κυριάκο) κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή διατηρήθηκαν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μανιάτης και στην επίθεση οι Νίνης δεξιά, Φορτούνης αριστερά (αντί του Σαμαρά) και κορυφή ο Σαλπιγγίδης (αντί του Γκέκα).

Από εκεί και πέρα, κατά την διάρκεια του διτέρματος, ο Σάντος έκανε και άλλες αλλαγές, όπως αυτή του Σηφάκη στην θέση του Χαλκιά, του Φωτάκη στη θέση του Μανιάτη και του Γκέκα στην θέση του Φορτούνη, με τον Σαλπιγγίδη να πηγαίνει πλάγια.

Τέλος, ο Βασίλης Τοροσίδης σιγά σιγά αρχίζει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του, καθώς στην απογευματινή προπόνηση έκανε ασκήσεις με τον γυμναστή της Εθνικής.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ