ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με αλλαγές κόντρα στην Ρουμανία

Με αλλαγές κόντρα στην Ρουμανία
INTIME SPORTS

Με πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να παραταχθεί η Εθνική μας στο φιλικό της Τρίτης (15/11) με την Ρουμανία στην Αυστρία

Με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά συνεχίστηκε την Κυριακή (13/11) η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Ρουμανία την Τρίτη (15/11, 21.30) στην Αυστρία.

Στην προπόνηση που έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες (σ.σ. πολύ κρύο), ο Φερνάντο Σάντος φανέρωσε τα πλάνα του για την αναμέτρηση και σύμφωνα με αυτά θα κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Σε σχέση λοιπόν με το φιλικό κόντρα στην Ρωσία, ο Σάντος δοκίμασε μια ενδεκάδα με εννέα νέους παίκτες. Οι μοναδικοί που ήταν στο βασικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο ματς, ήταν οι Καραγκούνης και Παπασταθόπουλος.

Συγκεκριμένα, στην μια ομάδα αγωνίστηκαν οι Χαλκιάς, Μανιάτης (δεξιά), Γιαννούλης (αριστερά) και Μαλεζάς-Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας.

Τζιόλης, Μάκος και Καραγκούνης στην μεσαία γραμμή και στην επίθεση οι Λυμπερόπουλος, Χαριστέας και Κονέ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σάντος έβαλε τον Μήτρογλου στην επίθεση στην θέση του Λυμπερόπουλου.

Στην άλλη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Καπίνο, Σαλπιγγίδης, Χολέμπας. Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτογλου (σ.σ. μεταφραστής του Σάντος), Κατσουράνης, Φωτάκης, Θεοδωρίδης, Γκέκας, Σαμαράς, Μήτρογλου.

Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση και για λόγους αποφόρτισης ακολούθησε προληπτικά θεραπεία στο γυμναστήριο, ενώ ατομικό έκανε ο Τζόρβας.

Η Εθνική μας ομάδα θα κάνει μια ακόμη προπόνηση το πρωί (10.30) της Δευτέρας (14/11) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και στην συνέχεια (16.00) θα αναχωρήσει για το Σεν Γκάλεν της Ελβετίας και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στο Αλταχ της Αυστρίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ