ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μαρκαριάν: "Μεγάλη πρόκληση η Εθνική"

Peru's head coach Sergio Markarian gestures during the 2011 Copa America semi-final football match against Uruguay, at the Ciudad de La Plata stadium in La Plata, 59 Km south of Buenos Aires, on July 19, 2011.   AFP PHOTO / JUAN MABROMATA (Photo credit should read JUAN MABROMATA/AFP/Getty Images) ORG XMIT:
Peru's head coach Sergio Markarian gestures during the 2011 Copa America semi-final football match against Uruguay, at the Ciudad de La Plata stadium in La Plata, 59 Km south of Buenos Aires, on July 19, 2011. AFP PHOTO / JUAN MABROMATA (Photo credit should read JUAN MABROMATA/AFP/Getty Images) ORG XMIT: AFP/GETTY IMAGES

O Σέρχιο Μαρκαριάν ξεκαθάρισε στην "El Pais" της Ουρουγουάης ότι το έργο που αναλαμβάνει στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας είναι δύσκολο. Τι είπε για τον Γιώργο Καραγκούνη.

Στην "El Pais" της Ουρουγουάης έκανε δηλώσεις ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόκληση που αναλαμβάνει, στην διαφορά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων σε σχέση με αυτές που που διοργανώνει η CONMEBOL στην Λατινική Αμερική, αλλά και στον Γιώργο Καραγκούνη.

"Ο οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει πως το πρότζεκτ αυτό έχει μια μεγάλη πρόκληση. Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αυτή την στιγμή οι προσδοκίες έχουν πέσει αρκετά, δεν υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και ελπίδα. Όμως θέλουμε όλη αυτή την κατάσταση να την αλλάξουμε", είπε αρχικά και συνέχισε για το EURO:

"Οι διοργανώσεις αυτές στην Ευρώπη είναι περισσότερο υγιείς, από αυτές που διοργανώνει η CONMEBOL στην Λατινική Αμερική".

Τέλος, για τον Γιώργο Καραγκούνη τόνισε: " Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι ένα πολύ σημαντικό άτομο και στην απόφασή που πήρε, αλλά και στο έργο που έχει μπροστά του στην Εθνική".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ