ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μανίκια ψηλά και δουλειά για Ρανιέρι

Μανίκια ψηλά και δουλειά για Ρανιέρι
INTIME SPORTS

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι είναι έτοιμος να ακολουθήσει το γαλλικό μοντέλο στις εθνικές ομάδες και στα κλιμάκια, ενώ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους διεθνείς. Τα λέει με τον Σαρρή.

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ, ο Κλάουντιο Ρανιέρι έχει σηκώσει μανίκια όρθια και δουλεύει σκληρά για ό,τι αφορά την Εθνική ομάδα και ειδικά τις αλλαγές που θα υπάρξουν σε όλα τα επίπεδα στη μετα-Σάντος εποχή, βάζοντας την δική του... υπογραφή στη νέα αρχή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Πρώτα απ' όλα, ο Ιταλός προπονητής, όπως αναφέρει η SportDay σε ρεπορτάζ της, είναι έτοιμος να ακολουθήσει τις εισηγήσεις του Κρίστιαν Νταμιάνο, χρόνιου συνεργάτη του. Μάλιστα, φέρεται έτοιμος να εφαρμόσει και στην Ελλάδα το γαλλικό μοντέλο των εθνικών ομάδων και κλιμακίων, εισάγοντας ακόμη πιο μικρές ηλικίες στο σκάουτινγκ, ούτως ώστε να κάνει καλύτερη δουλειά και η ΕΠΟ.

Από εκεί και πέρα, την προσεχή Πέμπτη θα ανακοινώσει την προεπιλογή για την πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2016 με αντίπαλο τη Ρουμανία στις 7/9 στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Παράλληλα, το Σάββατο θα βρεθεί στο Λονδίνο για να τσεκάρει τον Κώστα Σταφυλλίδη στον αγώνα της Φούλαμ με τη Μίλγουολ.

Έχει μιλήσει με πολλούς διεθνείς

Εξάλλου, ο Ρανιέρι βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με όλους τους διεθνείς, αλλά ειδικά μ' αυτούς που παίζουν στο εξωτερικό. Πέρα από τον Γιώργο Σαμαρά και τον Κώστα Μήτρογλου, έχει μιλήσει με τον Παναγιώτη Κονέ και έχει ανταλλάξει απόψεις μαζί τους σχετικά με το μέλλον τους και το που θα ήταν καλύτερο για τους ίδιους να συνεχίσουν την καριέρα τους. Βέβαια, έχει πραγματοποιήσει κύκλο επαφών και με αλλους διεθνείς, όπως με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, λέγοντάς του ότι έκανε πολύ καλά που πήγε στην Ελλάς Βερόνα των Παναγιώτη Ταχτσίδη και Βαγγέλη Μόρα.

Τα λέει με τον Σαρρή

Με βάση την τελευταία ενημέρωση από την ΕΠΟ, σήμερα θα υπάρξει συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή και τον Κλάουντιο Ρανιέρι, όπου και θα συζητηθούν οι τομές που πρέπει να γίνουν βάσει της πρότασης του κ. Νταμιάνο. Η συνάντηση αυτή θα λάβει χώρα στο γραφείο του ισχυρού άνδρα της ελληνικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ