ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μανιάτης: "Ο Μήτρογλου σκοράρει σε κάθε ευκαιρία"

Μανιάτης: "Ο Μήτρογλου σκοράρει σε κάθε ευκαιρία"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μανιάτης αποθέωσε την ευστοχία του Μήτρογλου, αναφέρθηκε στα πικρόχολα σχόλια των Ρουμάνων και ευχαρίστησε τον κόσμο, μιλώντας για την ανατριχίλα που νιώθει όταν ακούει τον Εθνικό ύμνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Μήτρογλου:

"Ήμασταν όλη την εβδομάδα πολύ συγκεντρωμένοι. Μας βοήθησε και ο προπονητής μας, ο Φερνάντο Σάντος και στην ψυχολογία και στο να φορμάρει την ομάδα. Η ομάδα είχε ενέργεια και όλοι έδειξαν πως το θέλαμε πολύ και κυνηγούσαμε κι άλλα γκολ.

Ήταν και είναι σε καλή κατάσταση ο Μήτρογλου και μας βοηθάει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Μας βοήθησε πως σκοράραμε αμέσως μετά το 1-1. Μετά απ' αυτό το πιστεύαμε και πιστεύαμε επίσης πως θα πετύχουμε κι άλλα γκολ. Το πιστεύαμε και το δείξαμε", ήταν τα αρχικά λόγια του Γιάννη Μανιάτη.

Για τα προκλητικά σχόλια των Ρουμάνων: "Με όλα αυτά που ακούμε συνέχεια από τους Ρουμάνους και γενικά, ντομπαριζόμαστε ο καθένας ξεχωριστά. Δεν το σχολιάζουμε μεταξύ μας. Είμαστε επαγγελματίας, ξέρουμε τι να κάνουμε. Ό,τι ακούμε το κρατάμε μέσα μας και το βγάζουμε στο γήπεδο".

Για το γεγονός πως πίστευαν στη μεγάλη νίκη: "Βλέπαμε τις δυνατότητες της ομάδας σήμερα. Από το 1ο λεπτό ήμασταν καλύτεροι, βγάλαμε ενέργεια, πιέσαμε και με το που βάλαμε το 2ο είχαμε διαφορετική ψυχολογία. Ήμασταν καλή μέρα, ενώ οι Ρουμάνοι όχι. Θα πρέπει όμως να πούμε πως δεν τους επιτρέψαμε να παίξουν καλά".

Για τον επαναληπτικό στην Ρουμανία: "Το μυαλό μας είναι ήδη είναι στο Βουκουρέστι. Τελείωσε αυτό το ματς και σκεφτόμαστε την Τρίτη. Αν παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι δεν φοβόμαστε τίποτα. Τους σεβόμαστε αλλά θα δείξουμε το καλό μας εαυτό. Το ελπίζουμε και το ευχόμαστε να πάρουμε την πρόκριση".

Για το γεμάτο το "Καραϊσκάκης": "Ο κόσμος σήμερα ήταν απίστευτος. Γέμισε το γήπεδο, μας βοήθησε και στα 90 λεπτά ήταν μαζί μας. Στον Εθνικό ύμνο όλοι οι Έλληνες όπως και εγώ ένιωσα ανατριχίλα. Ελπίζουμε να τους κάνουμε περήφανους. Η διάθεση της ομάδας ήταν πολύ καλή και ο κόσμος μας χειροκροτούσε κάθε λεπτό γιατί έβλεπε την προσπάθειά μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ