ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μάλτα U21-Ελλάδα U21 0-4

Μάλτα U21-Ελλάδα U21 0-4
INTIME SPORTS

Την δεύτερη νίκη της στα προκριματικά του EURO 2015 πέτυχε η Εθνική Ελπίδων επικρατώντας με 4-0 εκτός έδρας της Μάλτας.

Εύκολο απόγευμα είχε την Τρίτη (15/10) η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων, καθώς επικράτησε με 4-0 της Μάλτας εκτός έδρας.

Αυτή είναι η δεύτερη νίκη της Εθνικής στα προκριματικά του EURO 2015 στα τρία ματς που έχει δώσει φτάνοντας στους έξι βαθμούς.

Η Ελληνική ομάδα δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τους γηπεδούχους σε κανένα σημείο του αγώνα, έπαιξε κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο και, πλέον, θα πάει με καλύτερη ψυχολογία στους κρίσιμους αγώνες του Νοεμβρίου με Σουηδία και Πολωνία.

Η Εθνική προηγήθηκε στο 17' με χτύπημα πέναλτι του Γιάννη Ποτουρίδη και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, χάνοντας ευκαιρίες με τα άστοχα σουτ των Καρέλη (34', 41') και Κολοβού (39').

Ο τελευταίος σημείωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το δεύτερο ελληνικό τέρμα με υπέροχη ατομική ενέργεια και εκπληκτικό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα διατηρήθηκε ίδιος, με την Εθνική να φτάνει κοντά σε ένα ακόμη τέρμα με την άστοχη κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου στο 54', το οριζόντιο δοκάρι του Διαμαντάκου στο 61' και το σουτ του Κοβολού που απέκρουσε ο Τσίνι στο 69'.

Το κατάφερε, τελικά, στο 90ό λεπτό με πλασέ του Κολοβού, ενώ είχε προηγηθεί όμορφη ασίστ του Κουρμπέλη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 94' ο Διαμαντάκος με κεφαλιά.

Μάλτα: Τσίνι, Γκρεκ, Ατσοπάρντι (46' Ταμπόνε), Ζ. Μουσκάτ, Κρίστενσεν, Μποργκ (75' Μπ. Μουσκάτ), Γ. Πιζάν (55' Μπετζίνα), Σ. Πιζάνι, Καμενζούλι, Ζεράφα, Φαρούτζια

Ελλάδα: Διούδης, Μαρινάκης, Λυκογιάννης, Ποτουρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπουχαλάκης, Κολοβός, Μαυρίας (77' Κουρμπέλης), Καρέλης (64' Κούρος), Βέλλιος (24' Διαμαντάκος)

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ