ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ξεκίνημα με ήττα για την Εθνική Γυναικών

Ξεκίνημα με ήττα για την Εθνική Γυναικών
INTIME SPORTS

Δεν ξεκίνησε καλά η Εθνική Γυναικών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2015, καθώς ηττήθηκε με 5-1 από την Πορτογαλία, παρουσία του Φερνάντο Σαντος.

Με ήττα από την Πορτογαλία με 5-1 ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2015 η Εθνική Γυναικών.

Οι φιλοξενούμενες ήταν ανώτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πήραν δίκαια τη νίκη στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής.

Μόλις στο 6ο λεπτό η Λάουρα Λουΐς άνοιξε το σκορ ενώ η ίδια έκανε το 2-0 για την Πορτογαλία στο 42ο λεπτό. Η Ξέρα με αυτογκόλ στο 68ο λεπτό ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 υπέρ των φιλοξενούμενων ενώ στη συνέχεια η Πελεκούδα μείωσε στο 74ο λεπτό σε 3-1.

Ακολούθησαν άλλα δύο γκολ για την Πορτογαλία. Ένα με την Εντίτε στο 80ο λεπτό κι ένα με την Τζέσικα Σίλβα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ομάδα της Πορτογαλίας είχε και τρία δοκάρια με τις Εντίτε, Άνα Μπόργκες και Λάουρα Λουΐς.

Ελλάδα: Γιατράκου, Δημητρίου, Ξέρα, Χατζηγιαννίδου, Πελεκούδα, Κακαμπούκη, Κυδωνάκη (53' Παντελειάδου), Σιδηρά (89' Μιχαλακίδη), Μήτκου, Παπαδοπούλου (72' Ζουμπουλάκη), Κόγγουλη.

Πορτογαλία: Μοράις, Μέντεζ, Αμάρο (87' Φιντάλγκο), Περέιρα, Νέτο, Εντίτε, Μπόργκες, Ντολόρες Σίλβα (84' Πίσκο), Καρόλε, Λάουρα Λουΐς (81' Γκόμες), Τζέσικα Σίλβα.

Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος μαζί με τον συνεργάτη του και προπονητή τερματοφυλάκων των Εθνικών ομάδων Ζουστίνιο, τον προπονητή της Εθνικής Ελπίδων Κώστα Τσάνα αλλά και το μέλος της Επιτροπής Grassroots της UEFA Τζεφ Ντέιβις.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ