ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κρύο, καιρός για... 2

Κρύο, καιρός για... 2

Το Sport24.gr βρίσκεται στο κρύο Ελσίνκι μαζί με την Εθνική ομάδα, που ήρθε για το μεγάλο "διπλό" απέναντι στη Φινλανδία. Οι πρώτες εικόνες και εντυπώσεις από την πόλη.

Στις 19:10 προσγειώθηκε η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας στο Ελσίνκι, όπου έφτασε για να πάρει το μεγάλο "διπλό" μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης για πρώτη φορά στην ιστορία της.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ

Το κρύο είναι αρκετά τσουχτερό, ενώ πέφτει και ένα μικρό (και ενοχλητικό) ψιλόβροχο. Αλίμονο αν ένα φθινοπωρινό βράδυ στη Βόρεια Ευρώπη να ισχύε κάτι διαφορετικό. Απλά, δεν είμαστε συνηθισμένοι στην Ελλάδα σε αυτές θερμοκρασίες τέτοια εποχή και μας ήρθε... κάπως.

Βέβαια, αυτό ουδόλως απασχολεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που ήρθε αποφασισμένο για το τρίποντο, ρεφάροντας την ήττα της πρεμιέρας απέναντι στη Ρουμανία.

Το Sport24.gr βρίσκεται μαζί με την αποστολή της "γαλανόλευκης" και παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από το αεροδρόμιο και την πόλη. Μια πόλη που το βράδυ φαντάζει ήσυχη, αρκετά μουντή, χωρίς πολλή κίνηση στους δρόμους, οι οποίοι παρεμπιπτόντως είναι σε άριστη κατάσταση.

Στην διαδρομή από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο, διάρκειας μισής ώρας, ακούσαμε διάφορα από την τουριστική ξεναγό σχετικά με το Ελσίνκι, τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείς στο κέντρο, τις... σπεσιαλιτέ της πόλης (τάρανδο, σούπα σολομού οπωσδήποτε), την ορθόδοξη Εκκλησία που δεσπόζει σε κεντρικό σημείο και τις... 3.500 ευρώ ενός μέσου ιδιωτικού υπαλλήλου.

Μέσα από το πούλμαν και ειδικά το βράδυ δεν μπορείς να δεις όσα θα ήθελες και το δείγμα δεν είναι αξιόπιστο. Προφανώς, τη μέρα όλα θα φαίνονται εντελώς διαφορετικά. Πάντως, πρόκειται για μια τυπική σκανδιναβική χώρα. Όσο για τους ανθρώπους, όπως τους φαντάζεστε. Βορειοευρωπαίοι, με ό,τι και αν συνεπάγεται αυτό...

Δείτε φωτογραφικό υλικό:

Κρύο, καιρός για... 2
Κρύο, καιρός για... 2
Κρύο, καιρός για... 2
Κρύο, καιρός για... 2
Κρύο, καιρός για... 2
Κρύο, καιρός για... 2
Κρύο, καιρός για... 2
Κρύο, καιρός για... 2
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ