ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κατσουράνης: "Άλλο το 2004, άλλο τώρα"

Κατσουράνης: "Άλλο το 2004, άλλο τώρα"
INTIME SPORTS

Προσγειωμένοι εμφανίστηκαν με δηλώσεις τους οι Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος, Μάκος, Νίνης, αλλά και ο Βόκολος σχετικά με την κλήρωση. Τι είπαν για 2004, τους αντιπάλους μας, αλλά και για τον κακό μας δαίμονα.

Το μήνυμα που μας μένει από τις δηλώσεις των ανθρώπων της εθνικής είναι ένα: "Δεν υπάρχουν εύκολες ή δύσκολες κληρώσεις. Όλα φαίνονται στο γήπεδο". Σ' αυτό συμφώνησαν Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος, Μάκος, Νίνης και Βόκολος.

Ο Κατσουράνης μάλιστα, υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καμία ομοιότητα με το Euro 2004, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος της εθνικής μας ομάδας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

"Δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη κλήρωση. Όλα θα φανούν στο γήπεδο. Η Ρωσία είναι ομάδα παγκόσμιας κλάσης, το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα είμαστε εμείς. Δεν έχει σχέση το 2004 με το τώρα. Οι Πολωνοί λόγω της πρεμιέρας θα έχουν άγχος. Εμείς θέλουμε να πάμε να το χαρούμε και στόχος μας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση", υπογράμμισε ο "Κατσούρ".

Νίκος Λυμπερόπουλος: "Είναι βατή η κλήρωση, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι. Αν δεν παρουσιαστούμε όπως πρέπει θα έχουμε προβλήματα. Η Πολωνία έχει τον ενθουσιασμό, πολύ καλή ομάδα είναι η Ρωσία κι αν δεν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, τότε θα αποδειχθεί ότι η κλήρωση δεν ήταν καλή".

Λεωνίδας Βόκολος: "Έχει καλύτερη εικόνα των ομάδων ο Σάντος. Σ' αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα και πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Όπλο μας είναι το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην Εθνική".

Γρηγόρης Μάκος: "Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε (για το γεγονός πως δεν έχουμε κερδίσει σε τελική φάση την Ρωσία). Σημαντικό είναι το πρώτο ματς. Αν τα καταφέρουμε μετά θα είναι πιο εύκολα. Η Ρωσία είναι πολύ καλή ομάδα".

Σωτήρης Νίνης: "Ευελπιστώ πως θα είμαι έτοιμος μέχρι τότε. Την είδα στην τηλεόραση (τη νίκη της εθνικής επί της Πορτογαλίας το 2004) και δεν πίστευα πως θα έπαιζα στην Εθνική και σ' ένα Euro. Έτσι τα φέρνει η ζωή ορισμένες φορές".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ