ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καρνέζης: "Να αρχίσουμε καλά απέναντι στην Κολομβία"

Καρνέζης: "Να αρχίσουμε καλά απέναντι στην Κολομβία"
INTIME SPORTS

Ο Ορέστης Καρνέζης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Dinas Sports" και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα αναφορικά με τον ίδιο, την Εθνική και την Κολομβία.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την 23άδα της Εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ ο Ορέστης Καρνέζης. Ο "φύλακας άγγελος" του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, περιμένει πως και πως το μεγάλο ραντεβού στα γήπεδα της Βραζιλίας και είναι αισιόδοξος για την πορεία της "γαλανόλευκης".

Ο διεθνής πορτιέρε της Γρανάδα (δανεικός από την Ουντινέζε), έκανε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό "Dinas Sports" και αναφέρθηκε στον εαυτό του, στην Εθνική ομάδα και την πορεία της, αλλά και στον αγώνα απέναντι στην Κολομβία, την οποία εκτιμά πάρα πολύ.

Αρχικά, τόνισε: "Είναι μεγάλη τιμή να είμαι μέρος της Εθνικής. Δούλευα πάντα γι' αυτό και περίμενα πάντα το πότε θα είμαι με τους συμπαίκτες μου στην Βραζιλία. Είναι τιμή και υπερηφάνεια να εκπροσωπώ την Ελλάδα και έχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε στον δεύτερο γύρο. Γι' αυτό πρέπει να αρχίσουμε καλά στο πρώτο ματς κόντρα στην Κολομβία".

Για την Γρανάδα και την παραμονή στην Πριμέρα, είπε: "Ήταν ένας στόχος που έπρεπε να εκπληρώσουμε. Σκεφτόμασταν και το άλλο παιχνίδι για να μείνουμε, αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα και δεν μπορούσαμε να αφήσουμε την ευκαιρία της σωτηρίας. Τελείωσε η σεζόν και τώρα σκέφτομαι την Εθνική. Μετά θα σκεφτώ το επαγγελματικό μου μέλλον. Προς το παρόν, δεν ξέρω τι θα συμβεί με μένα και τον σύλλογο".

Για την Κολομβία, σχολίασε: "Η Κολομβία έχει μια πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς επίσης και είναι σημαντικό να νικήσουμε στο πρώτο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της Κολομβίας έχουν υψηλό επίπεδο, όμως και εμείς έχουμε μια ομάδα που παίζει έξυπνα. Είναι δύσκολο να μας βάλουν γκολ και μπορούμε να παίξουμε με υπομονή μέχρι να νικήσουμε. Πιστεύουμε σε αυτό και μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Για την απουσία του Φαλκάο, δήλωσε: " Η Κολομβία δεν είναι μόνο Φαλκάο, καθώς όλοι οι Κολομβιανοί επιθετικοί είναι γκολτζήδες στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, όπως και οι μέσοι τους. Έτσι σεβόμαστε την Κολομβία, με ή χωρίς Φαλκάο, γιατί όποιοι παίξουν, θα θέλουν να μας νικήσουν. Στο Μουντιάλ θα είναι οι καλύτεροι και δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε μόνο σε ένα όνομα. Θα ήταν λάθος αυτό".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ