ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καρέλης: "Αυτό ήταν το όνειρό μου"

Καρέλης: "Αυτό ήταν το όνειρό μου"
INTIME SPORTS

Ο Νικος Καρέλης μίλησε στο επίσημο κανάλι των εθνικών ομάδων στο Youtube και αναφέρθηκε στο γκολ που έβαλε στο ντεμπούτο του κόντρα στη Φινλανδία και στην επικείμενη μάχη με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Ο διεθνής άσος του Παναθηναϊκού, Νίκος Καρέλης, μίλησε στο επίσημο κανάλι των εθνικών ομάδων στο Youtube για το γκολ που έβαλε στο ντεμπούτο του κόντρα στη Φινλανδία και στην επικείμενη μάχη με τη Βόρεια Ιρλανδία στο Φάληρο για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016.

Για το παιχνίδι με τη Φινλανδία, ανέφερε: "Είχε πολύ ένταση και πολύ πάθος. Όλα τα παιδιά με υποδέχθηκαν καλά και ήταν σαν να είμαι εδώ χρόνια. Είναι μία οικογένεια. Με βοήθησαν πολύ. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, έπρεπε να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Δεν τα καταφέραμε. Πήραμε τον έναν βαθμό και πάμε για το επόμενο παιχνίδι με την Βόρεια Ιρλανδία".

Για τις σκέψεις του μετά το γκολ που έβαλε, σχολίασε: "Από την αρχή, που θυμάμαι τον εαυτό μου. Να παίξω στην Εθνική ομάδα, να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της".

Για το ματς της Τρίτης, τόνισε: " Εννοείται με τους χρειαζόμαστε. Θα κοιτάξουμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό σε αυτό τον αγώνα. Υπό τις οδηγίες του προπονητή να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να μην χάσουμε το μυαλό μας ούτε ένα λεπτό, για να μην δεχθούμε γκολ, όπως κάναμε με την Φινλανδία. Από εκεί και πέρα θέλω να πω στον κόσμο να έρθει να μας υποστηρίξει γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Να έρθει να δει την ομάδα γιατί από την ομάδα έχουν αλλάξει πολλά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ