ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καραγκούνης: "Ταλέντο υπάρχει, ψάχνουμε το χαρακτήρα της ομάδας"

Καραγκούνης: "Ταλέντο υπάρχει, ψάχνουμε το χαρακτήρα της ομάδας"
INTIME SPORTS

Συνέντευξη του Γιώργου Καραγκούνη φιλοξενεί ο Independent στην οποία μιλάει για τις αναμνήσεις του από τα χρόνια που αγωνίστηκε στη Φούλαμ αλλά και την πορεία της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε στον Independent για το θρίαμβο του 2004 και την τωρινή της πορεία της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2016.

"Αυτό που έγινε το 2004 ήταν φανταστικό, κανείς δεν το περίμενε. Ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη. Όμως τα τελευταία δέκα χρόνια φτάσαμε σε ένα απίστευτα υψηλό επίπεδο και ήμασταν τακτικά παρόντες στις μεγάλες διοργανώσεις.

Δεν αρχίσαμε καλά στα προκριματικά του Euro, αλλά έχω πίστη στην ομάδα και στον προπονητή. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Εθνική, ωστόσο θα πρέπει να ανακτήσουμε τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία που είχαμε, γιατί η ποιότητα δεν είναι πάντα αρκετή.

Θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Η σκληρή δουλειά τα τελευταία 10 χρόνια δεν θα σταματήσει εδώ".

Όσον αφορά το κεφάλαιο Φούλαμ υπογραμμίζει: " Η αγάπη που εισέπραξα από τους φιλάθλους θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Πάντα θα κρατώ αυτές τις αναμνήσεις μέσα μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ την αφοσίωσή τους'", τονίζει μεταξύ άλλων "ο ελληνικός μύθος" όπως τον αποκαλεί η βρετανική εφημερίδα.

Ο "Κάρα" σημειώνει ότι είναι σπουδαίο για ένα ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στην Premier League, ενώ σχετικά με τον υποβιβασμό της Φούλαμ υπογραμμίζει ότι οι αλλαγές προπονητών επηρέασαν το σύλλογο.

Πολλά έχουν ακουστεί για της μεθόδους του Μάγκατ. "Δεν ήταν έτοιμος για ένα τέτοιο βήμα. Είχε διαφορετικές πεποιθήσεις και του ήταν δύσκολο να προσφέρει στην ομάδα. Οι μέθοδοί του δεν βοήθησαν, αλλά τα πράγματα ήταν ήδη δύσκολα όταν ήρθε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ