ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καραγκούνης: "Πάμε στο EURO με φιλοδοξίες"

Καραγκούνης: "Πάμε στο EURO με φιλοδοξίες"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε στο World Soccer για τους στόχους της Εθνικής Ελλάδας στο EURO 2012.

"Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και η διάθεση πολύ θετική. Το Euro είναι μια μεγάλη διοργάνωση, αλλά πηγαίνουμε με φιλοδοξίες που τροφοδοτούνται τόσο από το γεγονός ότι προκριθήκαμε στα τελικά πρώτοι και αήττητοι όσο και από το γεγονός ότι το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ καλό.

Περιμένουμε πώς και πώς να έρθει η ώρα να παίξουμε στη διοργάνωση", είπε αρχικά ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας στο World Soccer και συνέχισε:

"Στον όμιλό μας οι πιθανότητες είναι από 25% για τον καθένα. Κάθε ομάδα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά: η Πολωνία αγωνίζεται στην έδρα της και θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της.

Η Ρωσία έχει ποιότητα και ταλέντο. Η Τσεχία δεν λείπει από τις μεγάλες διοργανώσεις. Όλες είναι καλές ομάδες. Εμείς, αν κοιτάξει κανείς την τελευταία δεκαετία, είμαστε πιο σταθεροί στην πορεία και τις επιτυχίες μας από τους υπόλοιπους".

Για τους στόχους της Ελλάδας στο EURO, είπε: " Θεωρώ ότι εάν βρεθούμε στην κατάλληλη φόρμα στην κατάλληλη χρονική στιγμή, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Θέλουμε πρώτα να καταφέρουμε την πρόκριση από τον όμιλο και μετά βλέπουμε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είμαστε για τρίτη συνεχόμενη φορά στα τελικά του Euro".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ