ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καραγκούνης: "Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω Πορτογαλία"

Καραγκούνης: "Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω Πορτογαλία"
INTIME SPORTS

Οι Γιώργος Καραγκούνης και Τάκης Φύσσας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την επιστροφή τους στην Πορτογαλία κατά την άφιξή της Εθνικής Ελλάδας στην Λισαβόνα.

Ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Τάκης Φύσσας επιστρέφουν με την Εθνική Ελλάδας στην Πορτογαλία για το φιλικό του Σαββάτου, όντας αμφότεροι ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα στο παρελθόν και στις πρώτες τους δηλώσεις επί πορτογαλικού εδάφους εμφανίστηκαν χαρούμενοι με την παρουσία τους στην Ιβηρική χώρα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε έναν τόπο, στον οποίο ήμουν ευτυχισμένος. Η Πορτογαλία είναι πολύ δυνατή και θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς. Ελπίζω να ξαναδώ κάποιους παλιούς μου φίλους.", δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης κατά την άφιξή του στην πορτογαλική πρωτεύουσα ενθυμούμενος το πέρασμά του από την Μπενφίκα.

Ένας άλλος πρώην ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα, ο Τάκης Φύσσας μίλησε επίσης με τα καλύτερο λόγια για την επιστροφή του στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου: "Λατρεύω αυτή την χώρα, είναι μέσα στην καρδιά μου και μου αρέσει πολύ που είμαι εδώ. Ήμουν πολύ χαρούμενος στην Μπενφίκα και επιστρέφω σε ένα γήπεδο όπου σημείωσα ένα γκολ πολύ σημαντικό πριν από 10 χρόνια κόντρα στην Πόρτο."

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ