ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καραγκούνης: "Έχουμε αργήσει πάρα πολύ για προπονητή"

Καραγκούνης: "Έχουμε αργήσει πάρα πολύ για προπονητή"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καραγκούνης στο περιθώριο των βραβείων του ΠΣΑΤ μίλησε για το θέμα του νέου προπονητή, είπε ότι έχει αργήσει να λήξει και αναμένει το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Ο νέος προπονητής δεν έχει βρεθεί ακόμα για τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας και οι μέρες κυλούν επικίνδυνα. Άλλωστε, στις 29 Μαρτίου παίζει η "γαλανόλευκη" με την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη, δεν υπάρχει άπλετος χρόνος για τον επόμενο κόουτς προκειμένου να μάθει καλά την ομάδα και να οργανώσει τα σχέδιά του.

Ο Γιώργος Καραγκούνης, στο περιθώριο των βραβείων του ΠΣΑΤ μίλησε για το θέμα του νέου προπονητή, είπε ότι έχει αργήσει να λήξει το θέμα και αναμένει το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

"Ναι, εγώ είμαι έτοιμος. Το θέμα είναι πότε θα κάνει η Ομοσπονδία το συμβούλιο, διότι έχουμε αργήσει πάρα πολύ", ανέφερε ο "Κάρα", ο οποίος έχει πάρει επ' ώμου τις συζητήσεις με τους προπονητές.

Το Δ.Σ. αναμένεται να γίνει στις αρχές της άλλης εβδομάδας (10-11/2), ενώ προηγουμένως πιθανότατα οι Γκιρτζίκης και Καραγκούνης θα συναντηθούν εκ νέου για να γίνει μια "short list" στα υποψήφια ονόματα που θα τεθούν προς συζήτηση στο συμβούλιο, το οποίο και θα λάβει την τελική απόφαση.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ