ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καλή η άμυνα, αλλά χρειάζεται και η επίθεση

Καλή η άμυνα, αλλά χρειάζεται και η επίθεση
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα δεν ικανοποίησε στο φιλικό παιχνίδι με την Ελβετία και έχει μπροστά της 43 μέρες για να αλλάξει πρόσωπο ενόψει του αγώνα με την Βοσνία. Μοναδικό θετικό στοιχείο η άμυνα που δεν δέχθηκε γκολ για πέμπτο σερί ματς

Η Εθνική μας ομάδα πραγματοποίησε μια από τις πιο κακές της εμφανίσεις στο φιλικό παιχνίδι με την Ελβετία το βράδυ της Τετάρτης (6/2) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", κάτι που προβλημάτισε άπαντες, ενόψει του αγώνα με την Βοσνία.

Οι Έλληνες διεθνείς μπορεί να είχαν διάθεση για να δείξουν κάτι καλό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν τους βγήκε τίποτα και αυτό οφείλεται σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος στο γεγονός πως ήταν λίγες ημέρες μαζί οι παίκτες.

Σαφώς και ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός έχει δίκιο, διότι με μια προπόνηση ουσιαστικά οι παίκτες δεν μπορούν να βρουν τον ρυθμό τους και να εφαρμόσουν στο γήπεδο αυτά που θέλει ενόψει του κρίσιμου αγώνα του Μαρτίου.

Ο Σάντος έχει μπροστά του 43 μέρες για να βρει τις λύσεις και να βελτιωθεί η Εθνική, καθώς η Εθνική μπορεί να αγωνιστεί πολύ καλύτερα κάτι που είπε ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, το μοναδικό ίσως θετικό στοιχείο από το ματς με την Ελβετία, ήταν η άμυνα. Η "γαλανόλευκη" παρά της απουσίες (Αβραάμ και Κυριάκος Παπαδόπουλος) και με τον Μανωλά να κάνει το ντεμπούτο του δεν δέχθηκε γκολ για πέμπτο σερί ματς.

Σίγουρα είναι το μεγάλο "όπλο" της Εθνικής, ωστόσο χρειάζεται και η επίθεση και κυρίως ενόψει του αγώνα στην Ζένιτσα, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάζεται γκολ, καθώς είναι το ματς που θα κρίνει και την πρωτιά στον όμιλο.

Ένα επίσης θετικό στοιχείο η προσέλευση του κόσμου. Σε ένα φιλικό παιχνίδι 15.000 φίλαθλοι έδωσαν το παρών δείχνοντας για ακόμη μια φορά την στήριξή τους στο Εθνικό μας συγκρότημα.

Υ.Γ.: Εμφανής η απουσία του Γιώργου Σαμαρά, οποίος δίνει μια ξεχωριστή ποιότητα στην επιθετική γραμμή της Εθνικής.

Υ.Γ.1: Καλός για το ντεμπούτο του ο Κώστας Μανωλάς δίπλα στον Παπασταθόπουλο (για ακόμη ένα ματς είχε σταθερή απόδοση) αν και η Εθνική μας δεν είχε πολύ μεγάλη πίεση από τους Ελβετούς.

Υ.Γ.2: Χρόνος υπάρχει μέχρι το ματς της Βοσνίας, το ζητούμενο είναι οι παίκτες να βρεθούν περισσότερο καιρό μαζί.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ