ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καλά τα νέα για Τοροσίδη

Καλά τα νέα για Τοροσίδη
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Τοροσίδης δείχνει ότι ξεπερνάει τον τραυματισμό του και αναμένεται να τεθεί σύντομα στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος.

Ο Βασίλης Τοροσίδης είχε τραυματιστεί στον φιλικό αγώνα με την Σλοβενία με αποτέλεσμα να μην λάβει μέρος στην προπόνηση της Κυριακής (27/5).

Τα πρώτα μηνύματα μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ήταν ενθαρρυντικά, καθώς η μαγνητική τομογραφία ήταν "καθαρή" μειώνοντας σημαντικά τις πιθανότητες να απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από την Εθνική.

Το χειρότερο σενάριο ήταν να μείνει για 15 με 20 ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης και το καλύτερο να μείνει έξω μόλις τρεις-τέσσερις.

Πλέον, οι πιθανότητες να μπει σύντομα στο πρόγραμμα της Εθνικής είναι αρκετές. Ο Έλληνας αμυντικός θα ξεκινήσει τρέξιμο στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (28/5) και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο φιλικό με την Αρμενία την Πέμπτη (31/5).

Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο προφύλαξής του από τον Φερνάντο Σάντος. Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της εθνικής στο ισόπαλο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τη Σλοβενία.

Ο Φάνης Γκέκας, ενόψει EURO, δηλώνει ότι η Εθνική μπορεί να κάνει τα πάντα και να φθάσει ψηλά στην διοργάνωση.

Ο Γιάννης Μανιάτης, δηλώνει ότι η Εθνική θα είναι έτοιμη στον πρώτο αγώνα με την Πολωνία και ό,τι για τον ίδιο ήταν μία ονειρεμένη σεζόν αυτή που τελείωσε.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ