ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Και η Εθνική ποδοσφαίρου ψηφίζει Αντετοκούνμπο

Και η Εθνική ποδοσφαίρου ψηφίζει Αντετοκούνμπο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη μάχη που δίνει ο ηγέτης των Bucks για να βρεθεί στο All Star Game.

Η προσπάθεια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να αγωνιστεί στο φετινό All Star Game στηρίζεται έχει "αγκαλιαστεί" από όλη την ελληνική φίλαθλοι κοινότητα και όχι μόνο, με εκπληκτική επιτυχία μέχρι στιγμής.

Η Εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτήν την ψηφοφορία και μέσω ανάρτησης στο facebook, καλεί όλους όσοι έχουν κάνει like στη σελίδα, να στηρίξουν τον Giannis με ένα ποστάρισμα.

Η ψήφος της Εθνικής ποδοσφαίρου καταμετρήθηκε κι αυτή, ενώ από κάτω, δεκάδες σχόλια φιλάθλων έφεραν το μήνυμα ""Giannis Antetokounmpo #NBAVote", που αποτελεί και την ψήφο που θα στείλει τον Greek Freak στη Νέα Ορλεάνη, για να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται πολύ ψηλά στην ψηφοφορία μέχρι στιγμής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να τον ψηφίζουμε. Δείτε εδώ πώς μπορείτε κι εσείς να στηρίζετε καθημερινά αυτήν την προσπάθεια.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ