ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ισόπαλη η Παίδων με την Γαλλία

Ισόπαλη η Παίδων με την Γαλλία
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα των Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Γαλλία στον τελευταίο αγώνα για τον 5ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013 και δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης

Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, η Εθνική Παίδων στην τελευταία της αναμέτρηση για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013, ήρθε ισόπαλη με τη Γαλλία με σκορ 2-2 και δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Εθνική μας βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από γκολ του Περέιρα Ντε Σα στο 49', ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Δώνη στο 75'. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σάλιακας έφερε την Ελλάδα μπροστά στο σκορ, αλλά δυστυχώς η Γαλλία αντέδρασε άμεσα, με τον Κορνέ να σκοράρει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Ο Εσθονός διαιτητής Έικο Σάαρ απέβαλλε τον Τουμανίδη με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο άλλο ματς του ομίλου η Σλοβενία νίκησε τη διοργανώτρια Βοσνία/Ερζεγοβίνη (1-0), κατακτώντας την πρώτη θέση στον 5ο προκριματικό όμιλο.

Γαλλία: Εσκάλ, Σενζεμπά, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Μομπελά, Νσαμ (67' Κεμέν), Κίλιτς, Κομάν, Περέιρα Ντε Σα (78' Ουρί), Κορνέ, Μοπέ (75' Ονορά).

Ελλάδα: Κότσαρης, Αρναούτογλου, Παπασπύρος, Οικονόμου, Τζανουλίνος (75' Γιαλαμίδης), Τουμανίδης, Σάλιακας, Δώνης, Παπαδόπουλος (65' Τζιτζικαλάκης), Νιούμαν (65' Στάικος), Κουλούρης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Θοδωρής Παχαουρίδης δήλωσε: " Δυστυχώς, στα δύο πρώτα ματς του ομίλου δεν πιάσαμε την απόδοση που έπρεπε και που μπορούσαμε. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και στο ποδόσφαιρο τα λάθη δε συγχωρούνται. Έπρεπε να φτάσουμε στο τελευταίο ματς για να αφυπνιστούμε.

Σήμερα καταβάλαμε τεράστια προσπάθεια, γυρίσαμε το εις βάρος μας σκορ και βρεθήκαμε πολύ κοντά στην πρόκριση. Όμως, η Γαλλία αντέδρασε άμεσα και κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα. Παρά την πίκρα, θέλω αν δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Πιστεύω πως μπορούσαμε να πάμε πολύ καλύτερα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ