ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Η σκέψη μας θα είναι μαζί σας"

"Η σκέψη μας θα είναι μαζί σας"

Διαβάστε το γράμμα που έστειλαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών σε αυτούς της Εθνικής Νέων U20 ενόψει των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Τουρκίας

Με αφορμή την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20 2013 της Τουρκίας και την συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας των Νέων, οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ανδρών έστειλαν το δικό τους γράμμα.

Σε αυτή αναφέρεται πως η σκέψη όλων είναι με τους "μικρούς" και εύχονται να είναι γεροί και να διατηρήσουν το πνεύμα του νικητή.

Αναλυτικά:

" Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών σάς ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους αγώνες σας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Να ξέρετε ότι η σκέψη μας θα είναι μαζί σας.

Γνωρίζουμε το βάρος της ευθύνης που έχετε εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε ένα τόσο σημαντικό διεθνές τουρνουά, αλλά να ξέρετε ότι αυτή η ευθύνη είναι ταυτόχρονα και ένα προνόμιο που έχουν οι καλύτεροι.

Εσείς είστε οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές της χώρας μας και αυτό το γεγονός δε θα αλλάξει οποιοδήποτε αποτέλεσμα κι αν έχουν οι προσπάθειές σας.

Η εκπροσώπηση της χώρας μας σε Μουντιάλ ισοδυναμεί ήδη με μεγάλη αθλητική επιτυχία, την οποία εσείς έχετε φέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ευχόμαστε να είστε γεροί, τυχεροί και να διατηρήσετε το πνεύμα του νικητή που σας διακρίνει.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ