ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η κριτική των παικτών της Εθνικής

Η κριτική των παικτών της Εθνικής
Εθνική INTIME SPORTS

Ήττα-σοκ για την Εθνική μας ομάδα από τη Νησιά Φερόε. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ταπεινώθηκε στο φαληρικό γήπεδο και το Sport24.gr ''ακτινογραφεί'' κάθε έναν από τους παίκτες του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Η χειρότερη βραδιά της Εθνικής Ελλάδος στη σύγχρονη ιστορία της. Ήττα (1-0) από τα Νησιά Φερόε στο ''Γ. Καραϊσκάκης''. Το Sport24.gr ''ελέγχει'' την απόδοση των ποδοσφαιριστών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Καρνέζης: Πάλι καλά που ήταν αυτός. Ο κορυφαίος παίκτης της Εθνικής μας. Προχώρησε σε καίριες και εντυπωσιακές αποκρούσεις, όπως στην κεφαλιά του Μπενιάμινσεν και στο τετ α τετ του Έντμουντσον στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Παίρνει τον τίτλο του MVP, καθώς κράτησε στο... 0-1 τα Νησιά Φερόε.

Τοροσίδης: Στο πρώτο μέρος οι περισσότερες σέντρες που έβγαλε από τη δεξιά πλευρά σημάδευαν το κεφάλι του εξουδετερωμένου Γκέκα. Στο 69' ο Κονέ δεν αξιοποίησε μια καταπληκτική μπαλιά. Μέτρια η εμφάνιση του αρχηγού, ο οποίος δεν πήρε τις πρωτοβουλίες που συνηθίζει να παίρνει.

Μανωλάς: Τον ταλαιπώρησε πολύ ο Έντμουντσον, τον οποίο άφησε ολομόναχο στη φάση του γκολ. Και μόνο το γεγονός ότι είχε τόση δουλειά, φτάνει να καταλάβει κανείς τη συνολική αμυντική λειτουργία των παικτών του Ρανιέρι. Αρνητικό το πρόσημο για τον στόπερ της Ρόμα.

Μόρας: Του έβαλε δύσκολα ο Έντμουντσον. Θα μπορούσε να ''κρεμάσει'' το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο 37', όταν ο στράικερ των Νήσων Φερόε του έκλεψε τη μπάλα και ο Χολς θα μπορούσε να μας ''εκτελέσει''. Δεν είχε καθόλου σταθερή απόδοση.

Καράμπελας: Λίγα πράγματα από τον αριστερό μπακ. Δεν βοήθησε ούτε αμυντικά, ούτε στο επιθετικό σκέλος. Οι σέντρες που πραγματοποίησε δεν βρήκαν στόχο και από την πλευρά του προέκυψαν αρκετές ''τρύπες''. Το λιγότερο μετριότατη εμφάνιση.

Μανιάτης: Πολύ κακός ο μέσος της Εθνικής. Υπέπεσε σε αρκετά αβίαστα λάθη, που δεν δικαιολογούνται. Πολλές φορές δεν ήξερε πού να δώσει τη μπάλα. Καθυστερούσε πολύ στο παιχνίδι του και αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί από τις χειρότερες ποδοσφαιρικές του βραδιές.

Σάμαρης: Πέρα από μια αξιόλογη ατομική προσπάθεια στο 21', τίποτα άλλο. Τα βρήκε μπαστούνια από την ανασταλτική λειτουργία των Νησιών Φερόε και περιορίστηκε στο να σπάει δίπλα του τη μπάλα. Μια ακόμα άσχημη εμφάνιση από τον μέσο της Μπενφίκα.

Κονέ: Έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για να σκοράρει και ακόμη μία στο πρώτο. Είχε κέφι, αλλά οι περισσότερες προσπάθειες που πήρε ήταν ημιτελείς. Την κρίσιμη στιγμή αποδείχθηκε ότι δεν είχε την απαιτούμενη ψυχραιμία για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Καρέλης: Επιχείρησε αρχικά από δεξιά και εν συνεχεία από αριστερά να προκαλέσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν τα κατάφερε σε καμία στιγμή. Στο ενεργητικό του καταγράφεται το σουτ στο 36' μέσα από την περιοχή, που πέρασε άουτ, και τίποτα παραπάνω.

Χριστοδουλόπουλος: Ήταν ο μοναδικός που πήρε τόσες επιθετικές πρωτοβουλίες. Κουβάλησε μπάλες, έβγαλε σέντρες, σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά χωρίς να βρει στόχο. Ο πιο κεφάτος μιας τραγικής Εθνικής ομάδας.

Γκέκας: Ήταν απελπιστικά μόνος στη γραμμή κρούσης της Εθνικής μας. Υπήρξαν στιγμές που ενώ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έβγαινε στην επίθεση, ο Λαρισαίος ήταν μόνο αυτός στην αντίπαλη περιοχή. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Νησιών Φερόε τον περιόρισε σε μεγάλο βαθμό και ουσιαστικά στα 45 λεπτά που έπαιξε δεν απείλησε ούτε μία φορά.

Αθανασιάδης: Δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου. Υποτίθεται ότι μπήκε για να κάνει κάτι καλύτερο στο ψηλό παιχνίδι, αλλά δεν πραγματοποίησε τίποτα πιο ουσιαστικό από τον Γκέκα. Μια από τα ίδια και αυτός.

Μαυρίας: Αντικατέστησε τον Καρέλη, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα παραπάνω από αυτόν. Δεν αξιοποίησε καθόλου τη φρεσκάδα του και δεν δημιούργησε καμία φάση. Παρ' ότι ξεκούραστος, δείλιασε να πάρει πρωτοβουλίες.

Μάνταλος: Στον λιγοστό χρόνο που έπαιξε, κατέστη ανέφικτο να κάνει τη διαφορά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ