ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η 11άδα που επέλεξαν οι αναγνώστες του Sport24.gr

Η 11άδα που επέλεξαν οι αναγνώστες του Sport24.gr
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε ποιους επέλεξαν οι αναγνώστες του Sport24.gr για την 11άδα στον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Κροατία στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Με Ανέστη, Ταχτσίδη και Πέλκα το αρχικό σχήμα.

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Κροατία στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" (12/11, 21:45) για τον δεύτερο αγώνα μπαράζ για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι, όπου θα προσπαθήσει για το απόλυτο θαύμα, δηλαδή την ανατροπή του 4-1 από το ματς του Ζάγκρεμπ.

Το Sport24.gr έδωσε την δυνατότητα στους αναγνώστες του να μπουν στην θέση του ομοσπονδιακού μας τεχνικού, Μίχαελ Σκίμπε και να επιλέξουν το κατάλληλο αρχικό σχήμα για την αποψινή αναμέτρηση (21:45) με το συγκρότημα του Ζλάτκο Ντάλιτς.

Σε διάταξη 4-2-3-1 ο Γιάννης Ανέστης επιλέχθηκε για το τέρμα, δεξιά στην άμυνα ο Βασίλης Τοροσίδης και αριστερά ο Κώστας Σταφυλίδης. Δίδυμο σέντερ μπακ οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κώστας Μανωλάς, με τους Κάρλος Ζέκα και Παναγιώτη Ταχτσίδη στον άξονα. Οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Κώστας Φορτούνης και Δημήτρης Πέλκας ως τριάδα πίσω από τον φορ και μπροστά ο Κώστας Μήτρογλου.

Δείτε τα αποτελέσματα:













TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ