ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γιαννούλης: "Να είμαστε αυτοί που πρέπει"

Γιαννούλης: "Να είμαστε αυτοί που πρέπει"
INTIME SPORTS

Οι Κώστας Γιαννούλης και Σωκράτης Διούδης θεωρούν ότι η εθνική μπορεί να κάνει το δυο στα δυο στα ματς με Φιλανδία και Β. Ιρλανδία αρκεί να δείξει τις πραγματικές δυνατότητες της.

Οι δύο διεθνείς μίλησαν στο επίσημο κανάλι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και τόνισαν πως οι νίκες σε αυτά τα ματς είναι στο χέρι της Ελλάδας.

Αρχικά ο Κώστας Γιαννούλης είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κλήθηκα στην Εθνική, μετά από τρία χρόνια. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Πιστεύω οτι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και οτι θα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το διπλό και να ξαναφέρουμε στα ίσια τον όμιλο».

Για τον κόσμο που θα δώσει το παρών στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Τρίτη:
«Όταν δεν έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου, είναι άχαρο να παίζεις ποδόσφαιρο. Την Τρίτη όμως θα έχουμε την βοήθεια των φιλάθλων. Ελπίζω να τους κάνουμε όλους χαρούμενους και να πάνε όλα καλά»

Για το που θα κριθούν οι αγώνες:
«Έχουμε ποιότητα, περισσότερη από τους αντιπάλους. Αυτό δεν πρέπει όμως να μείνει στα λόγια. Πρέπει να το προσέξουμε γιατί τα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν πάντα κινδύνους. Αν όμως είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Διούδης τόνισε:

«Η ήττα στο πρώτο παιχνίδι, κάνει ακόμη πιο σημαντική τη νίκη στο ματς του Σαββάτου. Εμείς στοχεύουμε στο 2/2 για να αντιστρέψουμε το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Να κάνουμε μία νέα κίνηση για την πρόκριση».

Για τα σημεία... κλειδιά, απάντησε:
«Σε τέτοια παιχνίδια, η δική μας απόδοση είναι αυτή που παίζει το σημαντικότερο ρόλο. Νομίζω οτι κλειδί είναι η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα. Να δείξουμε δηλαδή οτι πραγματικά θέλουμε το παιχνίδι. Να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Με συγκέντρωση και πειθαρχία θα έρθει η νίκη».

Για την παρουσία του κόσμου, δήλωσε:
«Και εμείς θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Το άσχημο ξεκίνημα έφερε λίγη γκρίνια, γιατί όλοι έχουν μεγάλες απαιτήσεις από την Εθνική. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, το είδαμε με τους Ρουμάνους. Βέβαια, όπως είπα και πριν όλα εξαρτόνται από την δική μας απόδοση.

Αν παρουσιαστούμε σοβαροί μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Ελπίζω να πάρουμε τη νίκη για να έχουν περισσότερους φιλάθλους στο πλευρό μας».

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ