ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φουστέρ: "Δεν είναι δίκαιο"

Φουστέρ: "Δεν είναι δίκαιο"
INTIME SPORTS

Ο Νταβίδ Φουστέρ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της Ελλάδας από την Κόστα Ρίκα, δίνοντας συγχαρητήρια στους διεθνείς για την προσπάθεια τους.

Το καλοκαίρι του 2010 έφτασε στον Ολυμπιακό άγνωστος μεταξύ αγνώστων, δίχως επί της ουσίας κανείς να ασχοληθεί με την μεταγραφή του. Τέσσερα χρόνια αργότερα συνεχίζει να βρίσκεται στην χώρα μας, με την οποία μοιάζει να έχει δεθεί.

" ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ την εκπομπή Super BALL την Δευτέρα στις 21:00, με πλούσιο ρεπορτάζ από την Βραζιλία και συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, που σχολιάζει το Μουντιάλ".

Ο λόγος για τον Νταβίδ Φουστέρ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των "ερυθρολεύκων" παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα και μάλλον απογοητεύτηκε με την εξέλιξη του παιχνιδιού και τον αποκλεισμό στην διαδικασία των πέναλτι.

Η Ελλάδα δεν συνεχίζει πλέον στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και ο Φουστέρ συνεχάρη τους Έλληνες διεθνείς για την προσπάθεια τους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook:

"Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο... Συγχαρητήρια στην Ελλάδα για το χθεσινό (σ.σ. 29/6) παιχνίδι. Θα σας δω σύντομα φίλοι μου", έγραψε χαρακτηριστικά ο 32χρονος Ισπανός άσος, εκφράζοντας τα συναισθήματα του για τον αποκλεισμό της Ελλάδας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ