ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φιλικά τον Μάρτιο με Μαυροβούνιο και Ισλανδία η Εθνική

Φιλικά τον Μάρτιο με Μαυροβούνιο και Ισλανδία η Εθνική
INTIME SPORTS

Το Μαυροβούνιο (24/3) και την Ισλανδία (29/3) θα αντιμετωπίσει, κατά σειρά, η Εθνική Ανδρών σε φιλικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Δυο φιλικούς αγώνες ανακοίνωσε η Εθνική ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία. Η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε θα φιλοξενήσει τα δυο αυτά ματς στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 24 και 29 Μαρτίου αντίστοιχα.

Πρώτα θα παίξει με το Μαυροβούνιο και πέντε ημέρες μετά με την Ισλανδία που θα δώσει το παρών στα γήπεδα της Γαλλίας το καλοκαίρι του 2016, έχοντας περάσει στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Εθνική μας στοχεύει να είναι πανέτοιμη πριν το πρώτο ματς με την Κύπρο και γι' αυτό θέλει να δώσει όσα περισσότερα φιλικά παιχνίδια μπορεί.

Φιλικά τον Μάρτιο με Μαυροβούνιο και Ισλανδία η Εθνική

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Μαυροβούνιο και την Ισλανδία θα αντιμετωπίσει, κατά σειρά, η Εθνική Ανδρών τον Μάρτιο σε φιλικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, η «γαλανόλευκη» θα φιλοξενήσει την Πέμπτη 24 Μαρτίου το Μαυροβούνιο και την Τρίτη 29 Μαρτίου την Ισλανδία, η οποία θα βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας της για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016. Η Ισλανδία έχει κληρωθεί στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με την Αυστρία, την Ουγγαρία και την Πορτογαλία εξαργυρώνοντας την εξαιρετική πορεία που διέγραψε στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σε αυτήν, τερμάτισε στη 2η θέση του 1ου ομίλου (μαζί με Τσεχία, Τουρκία, Ολλανδία, Καζαχστάν, Λετονία), συγκεντρώνοντας συνολικά 20 βαθμούς με έξι νίκες, και δύο ισοπαλίες".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ