ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επιστρατεύονται Γκούμας και Χαριστέας

Επιστρατεύονται Γκούμας και Χαριστέας

Σε συζητήσεις με τον Άγγελο Χαριστέα και τον Γιάννη Γκούμα βρίσκεται η ΕΠΟ για να επιστρέψουν στην Εθνική ομάδα από διαφορετικό πόστο. Διαβάστε αναλυτικά.

Δυο παλιές "καραβάνες" στις τάξεις της Εθνικής ομάδας, αναμένεται να επιστρατευτούν από την ΕΠΟ και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στο Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (13/11), όταν και θα γίνει η συνεδρίαση.

Αναφορικά με τον πρώτο, ο ρόλος του αναμένεται να είναι συντονιστής σε όλα τα τμήματα της Εθνικής πλην της Ανδρών, σε μια προσπάθεια να στελεχωθεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με ποδοσφαιριστές από την ομάδα του 2004. Με λίγα λόγια, θα παρακολουθεί την εξέλιξη των μικρών διεθνών και θα αξιολογεί την πορεία τους, στοχεύοντας στην προώθηση όσων διακρίνονται.

Όσο για τον Γιάννη Γκούμα, ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού αναμένεται να αναλάβει προπονητής σε μία από τις μικρές Εθνικές ομάδες. Ίσως να είναι στον πάγκο της Εθνικής Νέων αντί του Κώστα Τσάνα, ο οποίος ανέλαβε προσωρινά μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Βασίλη Τζαλακώστα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ