ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Έπεσε" το twitter στο γκολ του Μανιάτη

"Έπεσε" το twitter στο γκολ του Μανιάτη

Χαμός στο twitter με το απίστευτο γκολ του Γιάννη Μανιάτη πίσω από τη σέντρα απέναντι στην Αυστραλία. Ο διεθνής Έλληνας μέσος αποθέωνεται ως Μπέκαμ που σκόραρε απέναντι στον Αυστραλό... "Νόιερ".

O Γιάννης Μανιάτης πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ πίσω από τη σέντρα κατά τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Αυστραλίας και στο twitter ο διεθνής Έλληνας μέσος του Ολυμπιακού, αποθεώνεται.

Μερικοί το συγκρίνουν με τα αντίστοιχα γκολ των Ντέιβιντ Μπέκαμ και Τσάμπι Αλόνσο, άλλοι με αυτό που είχε πετύχει ο Ολλανδός, Ορλάντο Ένχελααρ, επί αυστραλιανού εδάφους στην αναμέτρηση της Melbourne Heart με τη Central Coast. Κάποιοι άλλοι προκαλούν τον Γιάννη Μανιάτη να το ξαναδοκιμάσει, άλλοι τα ρίχνουν στον Αυστραλό γκολκίπερ, Άνταμ Φεντερίτσι, ο οποίος βγήκε εκτός εστίας, όπως κάνει και ο Μάνουελ Νόιερ.

Κορυφαίο, το τελευταίο tweet - μεταξύ των οποίων δε λείπουν και τα χιουμοριστικά μετεωρολογικών φαινομένων - που αποτυπώνει γεωγραφικά ότι ο Μανιάτης έβαλε το γκολ από το... σπίτι του.

















TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ