ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επέλεξε την Ρωσική υπηκοότητα ο Λοντίγκιν

Επέλεξε την Ρωσική υπηκοότητα ο Λοντίγκιν

Την Ρωσική υπηκοότητα επέλεξε ο Γιούρι Λοντίγκιν και όλα δείχνουν πως θα δύσκολα θα αγωνιστεί στην Εθνική μας ομάδα. Διαβάστε τι είπε ο τερματοφύλακας της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Το κεφάλαιο της Εθνικής Ελλάδος για τον πρώην τερματοφύλακα της Skoda Ξάνθης και νυν της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης Γιούρι Λοντίγκιν, φαίνεται πως κλείνει.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός γκολκίπερ ο οποίος έχει Ρώσο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα και διαθέτει και τα δύο διαβατήρια, επέλεξε το Ρωσικό.

Ο Λοντίγκιν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Εθνική Ελπίδων της χώρας μας και έχει κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ανδρών, αλλά δεν έχει αγωνιστεί σε αυτή και έτσι μπορεί να παίξει στην Εθνική Ρωσίας, εάν κληθεί.

Ο λόγος που επέλεξε το Ρωσικό διαβατήριο, είναι για να μην πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ της Ζενίτ, ενώ ο ίδιος τόνισε πως δεν έχει μιλήσει με κανένα από την ΕΠΟ ή την Ελλάδα για το συγκεκριμένο θέμα.

" Είναι ένα θέμα που ακόμα δεν έχω συζητήσει με κανένα στην Ελλάδα. Κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο και δεν με ρώτησε τίποτα. Θα δούμε. Όταν ήρθα στην Αγία Πετρούπολη, ήξερα πως έπρεπε να επιλέξω και πως θα έχω μόνο την ρωσική υπηκοότητα", είπε χαρακτηριστικά ο Γιούρι Λοντίγκιν.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ