ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επεισόδια και γιαούρτια σε Βασσάρα

Επεισόδια και γιαούρτια σε Βασσάρα
INTIME SPORTS

Η Ελλάδα πήρε μεγάλη νίκη επί της Κροατίας αλλά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Γ. Καραϊσκάκης. λίγο μετά την έναρξη του αγώνα σημάδεψε αρνητικά μία νύχτα... χαράς. "Πέσιμο" και στον Βασσάρα με γιαούρτια!

Στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης κουκουλοφόροι εισέβαλαν ανενόχλητοι στις εξέδρες και επιτέθηκαν με βεγγαλικά και μία βόμβα μολότοφ στους Κροάτες οπαδούς.

Όπως ήταν φυσικό, υπήρξε απάντηση με καθίσματα να πετάγονται από τους φιλοξενούμενους οπαδούς σε Έλληνες φίλαθλους και αστυνομικούς. Αποτέλεσμα δυστυχώς για όσα έγιναν, ήταν ένας οπαδός της Κροατίας να χάσει ένα δάχτυλο από τα επεισόδια.

Ο αγώνας διακόπηκε για επτά λεπτά από τον διαιτητή Χάουαρντ Γουέμπ. 'Οταν ο Άγγλος ρέφερι έδωσε εντολή να συνεχιστεί το ματς, η κατάσταση στην εξέδρα δεν είχε απολύτως εκτονωθεί. Αυτό συνέβη, εν τέλει, μετά την πάροδο ολίγων λεπτών.

Τα προεόρτια υπήρξαν αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα όταν Κροάτες εκδρομείς προέβησαν σε βανδαλισμούς στον Πειραιά, ενώ κάποιοι άλλοι επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

Πλέον, το ερώτημα είναι αν η έδρα της Εθνικής θα τιμωρηθεί και αν ναι πόσο βαριά θα είναι η καμπάνα.

Πέσιμο... με γιαούρτια σε Βασσάρα

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Κύρος Βασσάρας που βρέθηκε και παρακολούθησε το ματς έγινε δέκτης φραστικής επίθεσης από οπαδούς που εκτός τις ύβρεις δέχθηκε και γιαούρτια.

Το μέλος της ΚΕΔ εκνευρίστηκε ιδιαίτερα και προσπάθησε με την σειρά του να ανταποδώσει με το δικό του τρόπο και κινούμενος προς τους οπαδούς ωστόσο με την βοήθεια και παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα ηρεμήσαν άμεσα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ