ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ενσωματώθηκαν Νίνης και Καραγκούνης

Ενσωματώθηκαν Νίνης και Καραγκούνης
Καραγκούνης INTIME SPORTS

Ενσωματώθηκαν την Παρασκευή (24/5) στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας στον Άγιο Κοσμά ενόψει του αγώνα με την Λιθουανία οι Νίνης και Καραγκούνης. Την Δευτέρα (27/5) το υπόλοιπο γκρουπ παικτών

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι προπονήσεις της Εθνικής μας ομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και ενόψει του αγώνα με την Λιθουανία στο Βίλνιους (7/6).

Στο πρώτο γκρουπ παικτών που έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις από την Δευτέρα, ενσωματώθηκαν και οι Νίνης (Πέμπτη), Καραγκούνης (Παρασκευή).

Στις μέχρι τώρα προπονήσεις συμμετείχαν οι Καρνέζης, Σηφάκης, Λοντίγκιν, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την προσεχή Δευτέρα (27/5), οπότε αναμένεται να ενσωματωθεί επιπλέον αριθμός διεθνών στο γκρουπ της πρώτης εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα, φιλικός αγώνας της Παρασκευής (31/5) με την Εθνική U-20 θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 10.00 και μετά το τέλος του αγώνα ο Φερνάντο Σάντος θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα στην Λιθουανία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ