ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ενοχλήσεις στη μέση ο Μήτρογλου, εξιτήριο ο Καρέλης

Greece's Kostas Mitroglou celebrates his goal against Cyprus during the World Cup Group H qualifying soccer match between Cyprus and Greece at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Saturday, Oct. 7, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Greece's Kostas Mitroglou celebrates his goal against Cyprus during the World Cup Group H qualifying soccer match between Cyprus and Greece at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Saturday, Oct. 7, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Ο Κώστας Μήτρογλου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στη μέση του. Η ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Καρέλη.

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη και τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον φιλικό αγώνα με την Αίγυπτο (27/3, 20:00) στη Ζυρίχη. Σε αυτή δεν συμμετείχαν ο Νίκος Καρέλης και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση του.

Σε ό,τι αφορά στον Καρέλη,υποβλήθηκε εκ νέου σε εξετάσεις-για προληπτικούς και μόνο λόγους εξαιτίας του ιστορικού της υγείαςτου- κλείνοντας τον κύκλο ενός πλήρους ελέγχου που απαιτούσε τη νοσηλεία του, τα αποτελέσματα του οποίου ήταν αρνητικά.

Ο ποδοσφαιριστής της Γκενκ θα πάρει εξιτήριο και θα επανενταχθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας. Οι διεθνείς θα έχουν σήμερα ελεύθερο πρόγραμμα, ενώ αύριο (26/3) θα γίνει η αναχώρηση για την Ελβετία ενόψει του ματς με την Αίγυπτο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

AP Photo/Petros Karadjias

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ