ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ελλάδα U17-Εσθονία U17 3-1

Ελλάδα U17-Εσθονία U17 3-1

Με το δεξί ξεκίνησε η Εθνική Παίδων U17 τις υποχρεώσεις της στον 6ο προκριματικό όμιλο του EURO 2014. Με γκολ των Αγγελόπουλου, Δημητριάδη και Ξηρού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε με 3-1 την Εσθονία.

Η Εθνική μας ομάδα των Παίδων ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον 6ο προκριματικό όμιλο του EURO 2014 U17 ο οποίος φιλοξενείται στην Σερβία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην πρεμιέρα του ομίλου επικράτησε με 3-1 της Εσθονίας με γκολ του Βασίλη Αγγελόπουλου με πέναλτι στο 42', του Τάσου Δημητριάδη στο 57' και του Ανδρέα Ξηρού στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι Εσθονοί το μόνο που κατάφεραν στο γήπεδο της Όμπιλιτς ήταν να μειώσουν προσωρινά στο 80' με τον Κάιτ.

Η Εθνική ομάδα είχε και δοκάρι στο 15' με τον Καράκουτη. Στον άλλον αγώνα του ομίλου η Σερβία νίκησε με 6-0 την Ανδόρα.

Ελλάδα: Κατσιμήτρος, Κασαπίδης, Παντεκίδης, Ξηρός, Λάμπρου (81' Μούχαλης), Μακροστέργιος, Πατράλης, Β. Αγγελόπουλος, Μανθάτης (51' Χαντζάρας), Δημητριάδης (66' Καρβουνίδης), Καράκουτης.

Εσθονία: Τσβέτοφ, Μπέργκρεν, Κρούσελ, Κούμερ, Κασκ, Ναλκ, Ρίμπεργκ (74' Κόκλα), Ρόσνουπ, Ρέινβαλντ (74' Τάουτς), Κλέιν (55' Κάιτ), Γκολόβλιοφ

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μπάμπης Ζελενίτσας τόνισε: " Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη σημερινή εικόνα των παιδιών. Προσπάθησαν όλοι πάρα πολύ και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ήθελαν αυτή τη νίκη και πιστεύω πως αν και οι καιρικές συνθήκες το επέτρεπαν θα είχαν αποδώσει ακόμα καλύτερα. Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι λειτούργησαν ως μία καλοσχηματισμένη ομάδα.

Έχουμε μπροστά μας ακόμα δύο αγώνες και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Πιστεύω πως αν συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να βγάζουμε στο γήπεδο αυτά που ξέρουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Επόμενος αγώνας για την Εθνική Παίδων είναι την προσεχή Πέμπτη (3/10, 16.30) με αντίπαλο την Ανδόρα πάλι στο γήπεδο της Όμπιλιτς.

Βαθμολογία του ομίλου:

1. Σερβία 3

2. Ελλάδα 3

3. Εσθονία 0

4. Ανδόρα 0

Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου και η καλύτερη τρίτη των συνολικά 13 ομίλων.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ