ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ελλάδα-Λετονία 2-1

Ελλάδα-Λετονία 2-1
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδας U18 πέτυχε την πρώτη της νίκη στο διεθνές τουρνουά "Valentin Granatkin 2013" της Αγία Πετρούπολης με 2-1 επί της Λετονίας

Την πρώτη της νίκη στο διεθνές τουρνουά "Valentin Granatkin 2013" της Αγία Πετρούπολης πέτυχε η Εθνική μας ομάδα κάτω των 18, επικρατώντας 2-1 της Λετονίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε στη νίκη χάρη στα γκολ των Θαναηλάκη (23') και Πασαλίδη (50').

Η Εθνική θα συνεχίσει στο τουρνουά, παίρνοντας μέρος στους αγώνες κατάταξης (οι θέσεις για τις οποίες θα αγωνιστεί και ο αντίπαλος θα γίνουν γνωστοί αργά το βράδυ της Τετάρτης).

Να θυμίσουμε πως στα δύο προηγούμενα ματς του τουρνουά η Εθνική μας ηττήθηκε με 1-0 από την Σλοβενία και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ρωσία

Ελλάδα: Γιαγκιόζης, Ναυπλιώτης (46' Πασαλίδης), Μυρθιανός, Σωτηράκος, Πούγγουρας, Αρώνης (65' Βούρος), Πολίμος, Φουκαράς (46' Πόποβιτς), Κοβάτσης, Μπεγκλεκτσής (70' Μήλιος), Θαναηλάκης (67' Βέργος).

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Θοδωρής Παχατουρίδης τόνισε: " Ήταν το καλύτερό μας ματς στο τουρνουά. Είμαι ικανοποιημένος γιατί η εικόνα μας παρουσιάζει σταδιακή βελτίωση.

Στον σημερινό αγώνα ήμασταν καλοί σε όλες τις γραμμές και τα παιδιά είχαν καλές επιλογές στις τελικές τους προσπάθειες.

Στόχος μας είναι να δούμε όλους τους παίκτες και τις δυνατότητές τους και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του φθινοπώρου".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ