ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ελλάδα-Γερμανία 4-5

Ελλάδα-Γερμανία 4-5
INTIME SPORTS

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην Τρίπολη, η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων ηττήθηκε με 4-5 από την Γερμανία για τα προκριματικά του EURO 2013. Αποβλήθηκε στο 90' ο Φορτούνης

Μπροστά σε 2.500 φιλάθλους στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και μετά από συγκλονιστικό αγώνα, η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε 4-5 από τη αντίστοιχη της Γερμανίας για τον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013.

Η ελληνική ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν ήταν πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Πλέον μετά το αποτέλεσμα αυτό μειώνονται σημαντικά οι ελπίδες της Ελλάδας για πρόκριση στα μπαράζ της διοργάνωσης.

Η Εθνική μας ομάδα πήρε από νωρίς τα ηνία της αναμέτρησης και απείλησε την αντίπαλη εστία με μακρινά σουτ των Φετφατζίδη (13', 17') και Πέτσου (15'), για να φτάσει στο 1-0 στο 22ο λεπτό με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πέτσου.

Η Γερμανία ωστόσο στην πρώτη της καλή στιγμή κατάφερε να ισοφαρίσει στο 28' με κοντινό σουτ του Μλάπα.

Οι φιλοξενούμενοι, που ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, έκαναν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου το 1-2 πάλι με πλασέ του Μλάπα, για να κάνει το 2-2 στο επόμενο λεπτό ο Φορτούνης με κοντινό σουτ.

Η Γερμανία πήρε πάλι προβάδισμα στο σκορ στο 56' με δυνατό σουτ του Εσβάιν από πλάγια θέση.

Η Εθνική μας δεν πτοήθηκε και στο 61' ισοφάρισε σε 3-3 με πλασέ του Πέτσου, ύστερα από ασίστ του Φορτούνη. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να επιδιώκουν το γκολ της νίκης, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 3-4 με την κεφαλιά του Μπελ στο 87'.

Στο 90' η Ελπίδων έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Φορτούνης για αντιαθλητικό φάουλ στον Χέρμαν.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα στο 93' η Ελλάδα ισοφάρισε σε 4-4 με τον Βλαχοδήμο, αλλά στο 94' με δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα ο Μλάπα διαμόρφωσε το τελικό 4-5 για την Γερμανία.

Ελλάδα: Λάμπρου, Σκόνδρας, Ποτουρίδης, Κατσικάς, Λαγός, Γκέντσογλου (88' Μαρουκάκης), Μαυρίας (78' Μητρόπουλος), Φορτούνης, Γιάννου, Πέτσος, Φετφατζίδης (74' Βλαχοδήμος).

Γερμανία: Τραπ (46' Μπάουμαν), Γιάντσκε, Μπελ, Γκιντογκάν, Χόλτμπι, Μλάπα, Λάιτνερ (58' Χέρμαν), Εσβάιν, Γιούνγκ, Νόιμαν, Μπάιστερ (69' Φουνκ).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ