ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ελλάδα-Ανδόρα 10-0

Ελλάδα-Ανδόρα 10-0
INTIME SPORTS

Με το δεξί ξεκίνησε η Εθνική Νέων τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του EURO U-19 2012, καθώς την Παρασκευή (21/10) συνέτριψε με 10-0 την Ανδόρα. Τι δήλωσε ο προπονητής Κώστας Τσάνας

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η Εθνική μας ομάδα των Νέων τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του EURO U-19 2012.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στον πρώτο του αγώνα στον 10ο προκριματικό όμιλο συνέτριψε την Ανδόρα με 10-0 και το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθώς οι τελικές προσπάθειες ήταν 20-1 υπέρ της Εθνικής μας.

Τα τέρματα της Ελληνικής ομάδας πέτυχαν οι Κουσίδης (22', 32'), Διαμαντάκος (25', 47'), Κατίδης (36'), Κουρμπέλης (41'), Κολοβός (45'), Μπακασέτας (67', 83') και Μπουγαΐδης (70').

Επόμενη αντίπαλος της Εθνικής είναι η διοργανώτρια του μίνι τουρνουά Αρμενία στις 23/10.

Ελλάδα: Διούδης, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Ρουγκάλας (46' Μπουγαΐδης), Μπάλας, Κουσίδης (54' Λυκογιάννης), Διαμαντάκος, Κατίδης (46' Μπούζας), Κολοβός, Κουρμπέλης, Μπακασέτας.

Ανδόρα: Βιναρντέλ, Φερέιρα, Γκόμες, Αλβες (61' Ρέμπες), Φερέρ, Ρούμπιο, Σαν Νίκολας, Μοντόμπιο (46' Μπουσενίν), Λόπες (46' Μπουένο), Τρικέλ, Περέιρα.

Τσάνας: "Ήμασταν σοβαροί"

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Κώστας Τσάνας δήλωσε: " Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στον όμιλο, απέναντι σε μια αδύναμη ομάδα. Πιστεύω, πάντως, ότι το σκορ έφτασε σε υψηλά επίπεδα γιατί ήμασταν σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που είναι καλό σημάδι για τη συνέχεια.

Κάναμε μια καλή αρχή και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια. Τα πράγματα, όμως, δεν θα είναι το ίδιο εύκολα με τους διοργανωτές Αρμένιους, που διαθέτουν καλή και δυνατή ομάδα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ