ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εκτός για έξι εβδομάδες ο Σαμαράς

Εκτός για έξι εβδομάδες ο Σαμαράς
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σαμαράς θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες και θα χάσει τον προσεχή αγώνα της Εθνικής μας με την Λιθουανία, αλλά και με την Σλοβακία τον Οκτώβριο, λόγω τραυματισμού.

Ο τραυματισμός του Γιώργου Σαμαρά στον αγώνα με την Λετονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014 αποδείχθηκε σοβαρός.

Ο επιθετικός της Εθνικής μας πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού (7/9) αγώνα και λίγο αργότερα αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί συνδεσμική βλάβη (ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου) και όχι οστική και το ευχάριστο είναι πως απέφυγε το κάταγμα.

Ο διεθνής επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τόσο το ματς της Τρίτης με την Λιθουανία στο "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά κι αυτό με την Σλοβακία στις 16 Οκτωβρίου.

Οι παίκτες της Εθνικής έχουν ελεύθερο πρόγραμμα και θα συγκεντρωθούν το βράδυ στο ξενοδοχείο, ενώ αύριο (9/9) θα κάνουν δύο προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (09:30-18:30).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ