ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εκτός αποστολής και ο Κουρμπέλης

Εκτός αποστολής και ο Κουρμπέλης
INTIME SPORTS

Μετά τον Νίκο Μαρινάκη και ο Δημήτρης Κουρμπέλης τέθηκε εκτός Εθνικής Ελπίδων λόγω τραυματισμού. Στην θέση του ο Μανώλης Σιώπης για τα ματς με Σουηδία και Πολωνία.

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων, ενόψει των προκριματικών αγώνων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Σουηδία και την Πολωνία.

Συγκεκριμένα, μετά τον Νίκο Μαρινάκη, νοκ άουτ για τα δύο παιχνίδια τέθηκε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης λόγω τραυματισμού.

Έτσι ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Κώστας Τσάνας κάλεσε στην θέση του τον Μανώλη Σιώπη. Τόσο ο Σιώπης όσο και ο Γούτας που πήρε την θέση του Μαρινάκη αναμένεται να ενσωματωθούν το απόγευμα της Τρίτης (12/11) στην αποστολή.

Την Τετάρτη (13/11) και ώρα 16.00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Τσάνα στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης.

Επίσης, όπως ενημέρωσε η UEFA, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γάλλος Ρουντι Μπουκέ. Βοηθοί του θα είναι οι Γκιγιόμ Ντεμπάρ-Σιρίλ Γκρινγκόρ και 4ος διαιτητής ο Φρεντί Φοτρέλ.

Τα εισιτήρια με την Σουηδία

Στο μεταξύ η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με την Σουηδία που θα γίνει στην Κατερίνη και τα οποία κοστίζουν 5 ευρώ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Άρχισε το πρωί της Τρίτης 12/11 η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με αντίπαλο την αντίστοιχη της Σουηδίας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15/11 και ώρα 17:00 στο Ά ΔΑΚ Κατερίνης.

Ειδικότερα, η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

Τρίτη 12/11, Τετάρτη 13/11, Πέμπτη 14/11

-Γραφεία ΕΠΣ Πιερίας (Αθλητικό Κέντρο Ε.Π.Σ. Πιερίας, Νέα Έφεσος), ώρες 08:00-19:00

Παρασκευή 15/11

-Γραφεία ΕΠΣ Πιερίας (Αθλητικό Κέντρο Ε.Π.Σ. Πιερίας, Νέα Έφεσος), ώρες 08:00-14:00

-Εκδοτήρια Ά ΔΑΚ Κατερίνης, ώρες 09:00-17:00

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ