ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εκτός των προεπιλογών του Σκίμπε ο Μανωλάς

Εκτός των προεπιλογών του Σκίμπε ο Μανωλάς
Σκίμπε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μίχαελ Σκίμπε ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αρχίσουν προπονήσεις με την Εθνική Ελλάδας, πριν τα δύο φιλικά με την Αυστραλία. Εκτός ο Κώστας Μανωλάς που έχει πάρει άδεια.

Εν μέσω του αλαλούμ με τη διεξαγωγή των playoffs και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Μίχαελ Σκίμπε, ανακοίνωσε την προεπιλογή 31 ποδοσφαιριστών για τα δύο φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με την Αυστραλία στις 4 και 7 Ιουνίου.

Η έναρξη των προπονήσεων των διεθνών έχει προγραμματιστεί για τις 24 Μαΐου. Σε αυτές θα συμμετάσχουν οι παίκτες που θα επιλεγούν τελικώς για τα φιλικά στην Αυστραλία και που, εκείνη την περίοδο, θα είναι απαλλαγμένοι από αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι ο Κώστας Μανωλάς δεν συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις και ο λόγος είναι ότι ο παίκτης έχει πάρει άδεια λόγω προσωπικών του υποχρεώσεων εκείνες τις ημέρες, ενώ οι Πέτσος και Κ. Παπαδόπουλος είναι τραυματίες.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ούτε έναν εκπρόσωπο στην "γαλανόλευκη", ενώ πρώτη φορά κλήθηκε ο Μπουκουβάλας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και μένει να δούμε αν θα τον δούμε να φοράει σε παιχνίδι τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

Τερματοφύλακες:Καρνέζης, Καπίνο.

Αμυντικοί:Βύντρα, Κίτσιου, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Χολέμπας.

Μέσοι:Κονέ, Μανιάτης, Μάνταλος, Πέλκας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Φετφατζίδης, Φορτούνης.

Επιθετικοί:Αραβίδης, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου, Μπακασέτας, Παπάζογλου, Χριστοδουλόπουλος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ