ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Εξάσφαιρη" η Εθνική Ελλάδας του 2004

"Εξάσφαιρη" η Εθνική Ελλάδας του 2004
INTIME SPORTS

Σε μία ξεχωριστή αναμέτρηση που διεξήχθη στο "ΓΣΠ", η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 Εθνική Ελλάδας αντιμετώπισε την Εθνική Κύπρου εκείνης της περιόδου και θριάμβευσε με 6-1.

Το "ΓΣΠ" της Λευκωσίας έζησε μεγάλες στιγμές το απόγευμα της Τετάρτης (1/4) καθώς τέθηκαν αντιμετώπες η Εθνική Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία το 2004 και η Εθνική Κύπρου της ίδιας περιόδου, σε ένα ματς που έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του τότε αρχηγού της "γαλανόλευκης" και νυν ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη και της Κύπριας Ευρωβουλευτού, Ελένης Θεοχάρους.

"Εξάσφαιρη" η Εθνική Ελλάδας του 2004
INTIME SPORTS

Στόχος της αναμέτρησης ήταν η συλλογή χρημάτων για τους "Εθελοντές Γιατρούς", με το σύνολο του Ότο Ρεχάγκελ να επικρατεί τελικά με το εντυπωσιακό 6-1 μπροστά σε περίπου 6.000 φιλάθλους.

Το ημίχρονο της αναμέτρησης (ο αγώνας χωρίστηκε σε δύο 35λεπτα) δεν ανέδειξε κάποιον νικητή, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

"Εξάσφαιρη" η Εθνική Ελλάδας του 2004
INTIME SPORTS

Η Εθνική Ελλάδας προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον χρυσό σκόρερ της στον τελικό του Euro 2004 κόντρα στην Πορτογαλία, Άγγελο Χαριστέα, ο οποίος βρήκε δίχτυα με πλασέ ενώ η Κύπρος έφερε το ματς στα ίσα επτά λεπτά αργότερα, όταν ο Μιχάλης Κωνσταντίνου νίκησε σε τετ α τετ τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 πάτησαν... γκάζι και άφησαν πίσω τους αντιπάλους τους, παίρνοντας μία μεγάλη σε εύρος νίκη.

"Εξάσφαιρη" η Εθνική Ελλάδας του 2004
INTIME SPORTS

Ο Καραγκούνης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Εθνική Ελλάδας στο 38' με κοντινό σουτ, ο Γιαννακόπουλος στο 40' εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ζαγοράκη και απέναντι στον εξουδετερωμένο Μορφή έγραψε το 3-1, ενώ στο 55' ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 4-1 με πλασέ πάνω από τον Κύπριο γκολκίπερ.

Το 5-1 για την ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ έγινε από τον Λάκη στο 57' ενώ το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε με "κεραυνό" του Καφέ στο 61ο λεπτό.

"Εξάσφαιρη" η Εθνική Ελλάδας του 2004
INTIME SPORTS

Απονομή μεταλλίων στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κύπρος (Πάμπος Χριστοδούλου):Παναγιώτου, Θεοδότου, Λουκά, Οκκαρίδης, Γεωργίου, Σατσιάς, Χριστοδούλου,Καϊάφας, Εγκωμίτης, Οκκάς, Κωνσταντίνου

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν ως οι αλλαγή και οι Μορφής,Γιασεμάκης, Ελευθερίου, Μιχαήλ, Ηλία, Δασκαλάκης, Λάμπρου, Νεοφύτου, Αριστοκλέους.

Ελλάδα (Ότο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Καψής, Δέλλας, Φύσσας,Μπασινάς, Ζαγοράκης, Καραγκούνης,Γιαννακόπουλος, Χαριστέας, Βρύζας

Μπήκαν ως αλλαγή οι: Χαλκιάς, Νταμπίζας, Λάκης, Γκούμας Βενετίδης, Καφές, Κατεργιαννάκης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ