ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έφυγε για Πορτογαλία ο Σάντος

BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 14: Head coach Fernando Santos of Greece looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Colombia and Greece at Estadio Mineirao on June 14, 2014 in Belo Horizonte, Brazil.  (Photo by Jeff Gross/Getty Images)
BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 14: Head coach Fernando Santos of Greece looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Colombia and Greece at Estadio Mineirao on June 14, 2014 in Belo Horizonte, Brazil. (Photo by Jeff Gross/Getty Images) GETTY IMAGES

Δεν θα επιστρέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην Ελλάδα ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος χαιρέτησε την αποστολή και μετέβη στην πατρίδα του.

Τον τελευταίο του αγώνα ως προπονητής της Εθνικής μας ομάδα έδωσε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος κόουτς ολοκλήρωσε την τετραετή θητεία του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η απογοήτευση ήταν μεγάλη για τον πολύπειρο κόουτς, ο οποίος ήθελε να συνεχιστεί η πορεία της ομάδας και να προχωρήσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εντέλει, ήρθε ο αποκλέισμός στην διαδικασία των πέναλτι.

Ο Σάντος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα αύριο το απόγευμα, καθώς χαιρέτισε τους παίκτες και αναχώρησε για την Πορτογαλία, μιας και υπήρχε απευθείας πτήση από το Ρεσίφε για την πατρίδα του.

Κατάσκοπος στο Ολλανδία - Μεξικό

Από εκεί και πέρα, η πίστη όλων πως η ομάδα θα μπορούσε να προχωρήσει στο Μουντιάλ, φαίνεται και από το ότι άνθρωπος της Εθνικής μας βρέθηκε στον αγώνα ανάμεσα σε Ολλανδία και Μεξικό, ώστε να κατασκοπεύσει τις δυο ομάδες.

Αν περνούσε η Εθνική, θα έπαιζε με το νικητή του ζευγαριού, εν προκειμένω με την Ολλανδία, που νίκησε 2-1 με ανατροπή. Υπήρχε αισιοδοξία στην Εθνική πως θα έπαιρνε το εισιτήριο της πρόκρισης, γι' αυτό και ήθελε να έχει "μάτια" στο άλλο που είχε ελληνικό ενδιαφέρον.

"ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ την εκπομπή Super BALL την Δευτέρα στις 21:00, με πλούσιο ρεπορτάζ από την Βραζιλία και συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, που σχολιάζει το Μουντιάλ."

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ