ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Έδειξε" 11άδα ενόψει Πορτογαλίας

"Έδειξε" 11άδα ενόψει Πορτογαλίας
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται πως έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα ενόψει του φιλικού του Σαββάτου με την Πορτογαλία, όπως έδειξε στο οικογενειακό διπλό.

Αφού πρώτα τέσσερις διεθνείς μας έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, οι διεθνείς ξεκίνησαν λίγο μετά τις 09:30 την προπόνησή τους, την τελευταία πριν την αναχώρηση για την Πορτογαλία, η οποία είχε διάρκεια 1,5 ώρας.

Αρχικά οι παίκτες έκαναν το ζέσταμά τους και μετά επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο με τερματάκια, ώστε να δουλέψουν καλά και τις πάσες τους και τα τελειώματά τους. Δέκα παίκτες από τη μια και δέκα από την άλλη, με τους τερματοφύλακες να κάνουν το δικό τους πρόγραμμα την ίδια ώρα.

Στη συνέχεια, έκαναν προπόνηση στα στημένα και ακολούθησε οικογενειακό διπλό, πρώτα σε όλο το γήπεδο και μετά στο μισό γήπεδο, με τις ομάδες πάντως να είναι ίδιες, με εξαίρεση την στιγμή που ο Καπίνο μπήκε στην θέση του Καρνέζη με τους βασικούς, για να επανέλθει πάλι ο γκολκίπερ της Γρανάδα.

Ο Φερνάντο Σάντος έδειξε τα πλάνα του ενόψει του σαββατιάτικου φιλικού με την Πορτογαλία, αφού πρόβαρε την 11άδα που προτίθεται να παρατάξει στο ματς με την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο και της παρέας του.

Στο τέρμα ήταν ο Καρνέζης και στην άμυνα - από δεξιά προς αριστερά - έπαιξαν οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και Χολέμπας. Αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Μανιάτης και Τζιόλης, με τον Κατσουράνη να είναι πιο μπροστά. Την τριάδα της επίθεσης αποτέλεσαν οι Σαλπιγγίδης (δεξιά), Σαμαράς (αριστερά) και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.

Στον αντίποδα, τέρμα ήταν ο Γλύκος και στην άμυνα - από δεξιά προς τα αριστερά - οι Βύντρα, Μόρας, Σάμαρης και Τζαβέλλας, μπροστά τους ο Ταχτσίδης ως "κόφτης", εσωτερικοί μέσοι οι Καραγκούνης και Κονέ, ενώ την μεσοεπιθετική τριάδα αποτέλεσαν οι Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης και Γκέκας.

Για την ιστορία, στο διπλό που έγινε σε όλο το γήπεδο νίκησαν οι αναπληρωματικοί με 1-0 χάρη σε γκολ με σουτ του Χριστοδουλόπουλου και στο διπλό που έγινε στο μισό γήπεδο νίκησαν εκ νέου με 2-0, αυτή την φορά με σκόρερ τους Φετφατζίδη και Ταχτσίδη.

Στο φινάλε της προπόνησης, οι Χολέμπας και Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσαν μερικά πέναλτι και φάουλ στον Γλύκο, ο οποίος κάθισε κάτω από τα δοκάρια.

Οι διεθνείς έχουν ρεπό μέχρι τις 21:00 και μετά θα επιστρέψουν στο ξενοδοχείο, ενώ να πούμε πως η αποστολή αναχωρεί για την Πορτογαλία το πρωί της Παρασκευής (11:00).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ