ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δυσαρέσκεια Σάντος για τα επεισόδια

Δυσαρέσκεια Σάντος για τα επεισόδια
Σάντος INTIME SPORTS

Τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, μεταξύ των Ελλήνων διεθνών δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Φερνάντο Σάντος.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, που βρίσκεται στην Πορτογαλία, ενημερώθηκε για ό,τι συνέβη στον αγώνα της Τούμπας από τον κ. Φύσσα (είχαν επικοινωνία και χτες (16/4) το βράδυ και σήμερα το πρωί).

Το μήνυμα που εκπέμπουν από κοινού ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής προς τους ποδοσφαιριστές είναι πως οι συμπεριφορές διεθνών παικτών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, που ξεφεύγουν από την ένταση της στιγμής, είναι πλήρως ανεπιθύμητες από την Εθνική Ομάδα.

Μάλιστα το προσεχές διάστημα και μετά την επιστροφή του κ. Σάντος στην Ελλάδα (26 Απριλίου) θα αναληφθούν πρωτοβουλίες που θα έχουν ως στόχο την προάσπιση του καλού κλίματος εντός της ομάδας.

Εδώ, θα πρέπει να σημειώσουμε πως επειδή κάποιοι παίκτες έδωσαν πρόσφατα αφορμές με συμπεριφορές και αντιδράσεις που δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία που υπάρχει στο εσωτερικό της Εθνικής, ο Τεχνικός Διευθυντής Τάκης Φύσσας είχε προσωπική επικοινωνία με παίκτες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, την επόμενη ημέρα του αγώνα Πρωταθλήματος.

Ο κ. Φύσσας από τότε τους επέστησε την προσοχή και τους υπογράμμισε ότι η συμπεριφορά τους παρακολουθείται και από τον ίδιο και από τον προπονητή, Φερνάντο Σάντος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ