ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δυνατό τεστ με Γερμανία

Δυνατό τεστ με Γερμανία
INTIME SPORTS

Δυνατό τεστ με αντίπαλο την Γερμανία θα δώσει η Εθνική Ελπίδων την Τετάρτη(19:00-ΝΕΤ) στο γήπεδο του Πανιωνίου. Εκτός πλάνων του Γιώργου Γεωργιάδη ο τραυματίας Γκέντσογλου.

Την ευκαιρία για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα θα έχει ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργος Γεωργιάδης στο φιλικό με την Γερμανία στη Νέα Σμύρνη.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα λίγες μέρες μετά την κλήρωση την πρωταθλήτρια του 2009, Γερμανία(σ.σ αντιπαλοι της θα είναι ακόμη οι Λευκορωσία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη,Κύπρος και Σαν Μαρίνο στον πρώτο όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος) θα κάνει τη δική του πρόβα.

Πιο αναλυτικά οι παίκτες που έχουν κληθεί στην αποστολή από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιώργο Γεωργιάδη είναι οι:

Τερματοφύλακες:Κώστας Λάμπρου(Φέγενορντ),Θανάσης Κατσούλης(Απόλλων Αθηνών),

Αμυντικοί: Κώστας Μανωλάς(ΑΕΚ), Κυριακος Παπαδόπουλος(Σάλκε), Τάσος Λαγός(Παναθηναϊκός), Γιώργος Κατσικάς(Ηρακλής), Γιάννης Σκόνδρας(Ατρόμητος), Λεωνίδας Αργυρόπουλος(Αστέρας Τρίπολης), Νίκος Τσουμάνης(SKODA Ξάνθη),

Μέσοι:Θανάσης Καραγκούνης(Ατρόμητος), Κώστας Φορτούνης(Αστέρας Τρίπολης), Άρης Σοϊλέδης(Λεβαδειακός), Δημήτρης Ανάκογλου(Πανσερραϊκός), Ανδρέας Βασιλόγιαννης(Εθνικός Πειραιώς), Παύλος Μητρόπουλος(Ολυμπιακός Βόλου), Παναγιώτης Ταχτσίδης(Γκροσέτο),

Επιθετικοί:Χρήστος Χρυσοφάκης(Εργοτέλης), Απόστολος Γιάννου(Καβάλα), Θωμάς Τσίτας(Ηρακλής).

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σταύρος Τριτσώνης. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος-Ιωάννης Τουμπακάρης και 4ος διαιτητής ο Μιχάλης Τσινιάρης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ