ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δώσε... χαρτάκι στον Ρανιέρι

Δώσε... χαρτάκι στον Ρανιέρι
INTIME SPORTS

Η Ελλάδα δίνει το δεύτερο παιχνίδι της στα προκριματικά του Euro 2016 στην παγωμένη Φινλανδία και το Sport24.gr δίνει τον λόγο στους αναγνώστες του σε... τέρμα, άμυνα, κέντρο και επίθεση!

Η προσπάθεια της Εθνικής ομάδας να κερδίσει την συμμετοχή της στα τελικά του Euro 2016 συνεχίζεται μέσω των προκριματικών ομίλων και την αναμέτρηση με την Φινλανδία το βράδυ του Σαββάτου (11/10, 21:45) στο παγωμένο Ελσίνκι.

Η Ελλάδα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με ήττα από την Ρουμανία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και οι αναμετρήσεις που ακολουθούν σε Φινλανδία και Φάληρο με την Β. Ιρλανδία μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικές στη έκβαση της μάχης των προκριματικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται ήδη στο Ελσίνκι από το βράδυ της Πέμπτης (9/10) και ο Κλάουντιο Ρανιέρι με τους συνεργάτες του ετοιμάζουν τα τελικά τους πλάνα για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Πριν αποφασίσει ο Ιταλός τεχνικός για την ενδεκάδα, το Sport24.gr δίνει τον λόγο στους αναγνώστες του σε... τέρμα, άμυνα, κέντρο και επίθεση! Αν ήσουν εσύ στον πάγκο της Εθνικής, ποιους έντεκα θα διάλεγες για το ματς με την Φινλανδία; Δώσε... χαρτάκι στον Ρανιέρι!

Θυμίζουμε την αποστολή: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Διούδης, Τοροσίδης, Βύντρα, Γιαννούλης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σκόνδρας, Μόρας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Σάμαρης, Τζιόλης, Μάνταλος, Μαυρίας, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου, Σαμαράς, Καρέλης, Αθανασιάδης.







TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ