ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δοκιμή με Μάνταλο από Ρανιέρι

Δοκιμή με Μάνταλο από Ρανιέρι
INTIME SPORTS

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι έκανε την πρώτη... πρόβα ενόψει του αγώνα με τη Ρουμανία, με τον Πέτρο Μάνταλο να βρίσκεται στην ενδεκάδα που δοκίμασε στην προπόνηση της Τετάρτης.

Τέσσερις ημέρες πριν την αναμέτρηση με τη Ρουμανία για την πρεμιέρα του Euro 2016 (βράδυ Κυριακής στο κεκλεισμένων των θυρών "Γεώργιος Καραϊσκάκης) ο Κλάουντιο Ρανιέρι φανέρωσε τις πρώτες του σκέψεις για την 11άδα της εθνικής.

Στο δίτερμα μάλιστα που έγινε, ο Ιταλός τεχνικός αιφνιδίασε αρκετούς καθώς χρησιμοποίησε με την ομάδα των βασικών και τον νεαρό μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο.

Συγεκριμένα, στην ενδεκάδα με τους λεγόμενους "βασικούς" κάθηκε κάτω από την εστία ο Ορέστης Καρνέζης, με την αμυντική τετράδα να αποτελείται κατά τα 3/4 από παίκτες της Ρόμα: Τοροσίδης στο δεξί άκρο της άμυνας και Χολέμπας στο αριστερό, με τον Μανωλά δίδυμο στο κέντρο με τον Παπασταθόπουλο.

Στην τριάδα του κέντρου, ο Ρανιέρι επέλεξε τους Σάμαρη, Ταχτσίδη και Μάνταλο, με τον τελευταίο να παίζει λίγο πιο προωθημένος ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Μήτρογλου (κορυφή).

Αυτή βέβαια ήταν πρώτη δοκιμή καθώς υπάρχουν ακόμα οι προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής για να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα αναφορικά με τους ποιους 11 προσανατολίζεται να ξεκινήσει ο έμπειρος τεχνικός για τον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στη Ρουμανία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ