ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεύτερη ήττα για την Εθνική Νέων που είχε ήδη αποκλειστεί

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η Εθνική Νέων γνώρισε και δεύτερη ήττα, αυτή τη φορά από την Πολωνία με 3-1, και είπε αντίο με ήττα στις υποχρεώσεις της στην Elite Round.

Σε ένα παιχνίδι δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η Ιταλία είχε από πριν εξασφαλίσει τη πρόκριση για την τελική φάση η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 3-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με τον Δουβίκα στο 13' να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ. Δυο λεπτά αργότερα όμως η Πολωνία ισοφάρισε με τον Μπέργκιερ και το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Πολωνοί σημείωσαν άλλα δύο τέρματα στο β΄μέρος, στο 73΄ με τον Μόντερ και στο 80΄ με τον Γκριμ και έφτασαν στην τελική επικράτηση με 3-1.

Πολωνία:Μαζέτσκι, Μπεντναρτζικ, Πούχατζ, Ρέπκα, Μακόβσκι, Μόντερ, Κόπατζ, Γκριμ (89΄Κάνατς), Σκόρας (83΄Γκραμπόβσκι), Βαλουκίεβιτζ, Μπέργκιερ (71΄Στρότζικ).

Ελλάδα:Σιαμπάνης, Λύρατζης, Παπάζογλου, Μπούσης, Μελιόπουλος, Τζοβάρας, Χατζηδίμπας (79΄Γιούσης), Δουβίκας (63΄Καμπέτσης), Βοϊλης, Ξενιτίδης, Γκαργκαλατζίδης (63΄Δημήτρουλας).

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Ιταλία και Τσεχία ήρθαν ισόπαλες 1-1. Η Ιταλία που είχε ήδη προκριθεί με τις δύο νίκες επί της Ελλάδας και της Πολωνίας τερμάτισε με εφτά βαθμούς στην πρώτη θέση.

Η βαθμολογία του ομίλου:

ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ ΜΑΤΣ ΓΚΟΛ
Ιταλία 7 3 (7-4)
Πολωνία 4 3 (6-5)
Ελλάδα 3 3 (4-7)
Τσεχία 2 3 (3-4)

Αποτελέσματα και πρόγραμμα:

Ελλάδα-Ιταλία 0-2
Τσεχία-Πολωνία 0-0

24/3
Τσεχία-Ελλάδα 2-3
Ιταλία-Πολωνία 4-3

27/3
16:30 Ιταλία-Τσεχία 1-1
16:30 Πολωνία-Ελλάδα 3-1

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ