ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεν πάει στην κλήρωση για το Μουντιάλ ο Καραγκούνης

Δεν πάει στην κλήρωση για το Μουντιάλ ο Καραγκούνης
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν θα ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη για την κλήρωση του Μουντιάλ. Σίγουρη η παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη, ανοιχτό αν θα μεταβεί η όχι ο Σέρχιο Μαρκαριάν.

Χωρίς τον Γιώργο Καραγκούνη θα μεταβεί η αποστολή της ΕΠΟ την Παρασκευή στην Αγία Πετρούπολη για την κλήρωση του Μουντιάλ 2018. Ο "Κάρα" αρχικά ήταν να μεταβεί μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, τον τεχνικό της ομάδας Σέρχιο Μαρκαριάν και κάποια στελέχη της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στην Αγία Πετρόπουλη αλλά τελικά ενημερώθηκε από την ΕΠΟ ότι δεν θα μπει στο αεροπλάνο.

Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα μεταβεί στην κλήρωση ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος. Το θέμα είναι ανοικτό και αναμένεται να ξεκαθαρίσει λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της αποστολής τα χαράματα της Παρασκευής (24/7).

Σε ό,τι έχει να κάνει με την μη παρουσία του Καραγκούνη θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ουσιαστικά ο "Κάρα" ειδοποιήθηκε από τους ανθρώπους της ΕΠΟ ότι δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και "κόπηκε" από το ταξίδι με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναφορικά με τον Σέρχιο Μαρκαριάν όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει το πρωί της Πέμπτης τα είπε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ για δυόμιση και πλέον ώρες με τη συνάντηση να γίνεται σε πολύ καλό κλίμα αλλά ούτε η υπόθεση παραμονής του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος έχει ξεκαθαρίσει. Το μόνο δεδομένο είναι πως στη συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες συζητήθηκαν τα πάντα, δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και για αυτό μετά βγήκε και η νέα δήλωση του Σέρχιο Μαρκαριάν.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ