ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δείπνησαν έξω οι διεθνείς μας, παρών ο Γραμμένος

Δείπνησαν έξω οι διεθνείς μας, παρών ο Γραμμένος

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας δείπνησε έξω μια ημέρα πριν τον αγώνα με την Εσθονία και το παρών έδωσαν τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, όσο και ο πρώην πρόεδρος της ΠΔΕ, Ιωάννης Δρόσος. (VIDEO).

Το βράδυ της Τετάρτης (30/8), δείπνησαν εκτός ξενοδοχείου τα μέλη της αποστολής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μια ημέρα πριν τον αγώνα με την Εσθονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ και στο γεύμα ήταν παρών ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, που προσήλθε μαζί με τον πρόεδρο της ΠΔΕ, Ιωάννη Δρόσο.

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, παρόντες ήταν επίσης οι κ. Βακάλης, Αντωνίου, Παπαχρήστου, Βρακάς.

Για λογαριασμό της Εθνικής Ομάδας, ο Μίχαελ Σκίμπε καλωσόρισε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και τους συνεργάτες του και μεταξύ άλλων τόνισε, για ακόμα μία φορά ενώπιον των διεθνών, τη σπουδαιότητα του αγώνα με την Εσθονία και την ανάγκη για τη νίκη.

Από την άλλη, ο κ. Γραμμένος έκανε ομιλία στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού ήταν το πρώτο δείπνο με τον ίδιο στην ηγεσία της ΕΠΟ και τους διατράνωσε την εμπιστοσύνη όλων στο πρόσωπό τους ενόψει και της δύσκολης συνέχειας στα προκριματικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ